AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novak Đoković u srcu reklamne kampanje za novi Peugeot 508 Sport Engineered

Novak Đoković u srcu reklamne kampanje za novi Peugeot 508 Sport Engineered

Budući da deli Peugeot-ove vrednosti, teniski prvak Novak Đoković - svetski broj jedan na ATP rang listi, pobednik French Open-a 2016. godine i ambasador Brenda - glavni je protagonista nove reklamne kampanje 508 Peugeot Sport Engineered koja je započela 30. maja...

... na dan otvaranja French Open-a. Sa pogonom na sva četiri točka, hibridnom kombinacijom benzina i punjive baterije ukupne snage od 360 konjskih snaga, 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED kombinuje visoke performanse i niske emisije (46 g CO2 po kilometru, WLTP protokol), karakteristike koje privlače Novaka Đokovića, koji je veoma oprezan u zaštiti okoline. Izvrsnost, privlačnost, emocija su PEUGEOT-ove osnovne vrednosti, koje šampion Novak Đoković deli. PEUGEOT-ov ambasador takođe drži 322 nedelje prvo mesto na ATP rang listi - istorijski rekord, serija koja još uvek traje.


Svojom istorijom, ambicioznom strategijom elektrifikacije i „snagom izbora“ koja javnosti omogućava izbor različitih tipova motora, brend PEUGEOT nastavlja snažnu posvećenost energetskoj tranziciji. 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED to tvrdi uvođenjem koncepta Neo-Performance.


U PEUGEOT-u, Neo-Performance znači odgovorne sportske automobile, savršen savez sportske i elektrifikovane tehnologije za niske emisije CO2. Kao vodeći svetski teniser, Novak Đoković idealan je ambasador za naš novi 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. To se odražava i našu novu reklamnu kampanju, čije su ključne reči visoke performanse i ekološka odgovornost “- kaže Linda Jackson, generalni direktor brenda PEUGEOT.


"Ponosan sam što sam na svom dresu prikazao marku PEUGEOT i počastvovan što sam imao čast da budem jedan od prvih koji su vozili 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Kao sportista i kao odgovoran građanin koji veoma pažljivo brine o životnoj sredini, podržavam PEUGEOT-ovu strategiju elektrifikacije sa zadovoljstvom i ubeđenjem. Takođe posebno cenim činjenicu da PEUGEOT pruža mobilnost igračima na Roland Garros-u sa potpuno elektrifikovanom flotom vozila. " - Novak Đoković.


Tema reklamne kampanje 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED je tišina u kombinaciji sa performansama. To pokazuje da, zahvaljujući električnoj tehnologiji, najmoćniji serijski automobil koji je ikada proizveo PEUGEOT može da pruži ekološki prihvatljive performanse, kako u pogledu buke tako i emisije štetnih gasova. Treba povući prirodnu paralelu sa Novakom Đokovićem, koji je poznat po zahtevu tišine pre nego što započne meč na terenu.


Snimljena u Beogradu 26. aprila, kampanja koja okuplja Novaka Đokovića i 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED pokrenuta je 30. maja na otvaranju turnira Roland Garros.

 

PR

Renault - harmonija svih zvukova

Renault - harmonija svih zvukova

Još od kada je predstavio svoje prve električne modele, Renault ne prestaje da dobija upite o iznenadjujuće tihom radu njegovih motora. S obzirom da su električna vozila gotovo bešumna, kako upozoriti pešake na njihovo približavanje?

Kia u Srbiji sa rekordnim prvim polugodištem

Kia u Srbiji sa rekordnim prvim polugodištem

Prema zvaničnim podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije o broju novoregistrovanih putničkih vozila u prvih šest meseci 2021. godine u Srbiji, Kia vozila zauzela su četvrto mesto među ukupno 38 marki automobila koje su registrovane u našoj zemlji...

Novi logo, novi amblem, nove boje... i dalje Dacia

Novi logo, novi amblem, nove boje... i dalje Dacia

Dacia ponovo prkosi pravilima. Ovog puta to čini sa novim vizuelnim identitetom. Kao sve odvažnija marka uvek verna sebi, Dacia postaje simbol jednostavnosti i robusnosti uz novi logotip i amblem kao i novu paletu boja inspirisanih prirodom i širokim prostranstvima...

Opel Astra (2022)
Slika nedelje