AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MOL Serbia traži preduzetnike koji će upravljati benzinskim stanicama

MOL Serbia traži preduzetnike koji će upravljati benzinskim stanicama

Kompanija MOL Serbia poziva preduzetnike da se jave na konkurs za partnere koji će upravljati benzinskim stanicama u okviru mreže koja broji 61 stanicu širom Srbije i postanu deo uspešnog tima koji punih 15 godina posluje u Srbiji...

„Želimo da vlasnicima preduzeća i preduzetničkih radnji ponudimo dugoročno partnerstvo i omogućimo im da upravljaju benzinskim stanicama u vlasništvu MOL Serbia. Nudimo im ekspertizu međunarodne kompanije i stratešku podršku zasnovanu na dugogodišnjem iskustvu poslovanja u Srbiji“, izjavila je Nataša Vukšić, v.d. generalnog direktora MOL Serbia.


Upravljanje MOL Serbia benzinskim stanicama odlična je prilika za razvoj biznisa za sve one koji imaju preduzetnički duh i prethodno iskustvo u upravljanju preduzećem, preduzetničkom radnjom ili maloprodajnim objektom i u rukovođenju timom. Partnerstvo sa MOL Serbia pruža im mogućnost za sticanje novih znanja, veština, profesionalno usavršavanje i uspešan razvoj poslovanja uz svu potrebnu podršku kompanije.


Preduzetnici dobijaju šansu da postanu partneri integrisane, nezavisne, internacionalne naftne i gasne kompanije koja posluje u više od 30 zemalja i zapošljava 26.000 ljudi širom sveta. Od njih se očekuje da upravljaju poslovnim aktivnostima na benzinskoj stanici koja je u vlasništvu MOL Serbia i da poštuju odnosno primenjuju pravila i procedure poslovanja kompanije.


Konkurs je otvoren do 30.oktobra. Sva neophodna dokumentacija, kao i lista benzinskih stanica nalaze se na sajtu www.molserbia.rs. Zainteresovani preduzetnici bi uz potrebnu dokumentaciju trebalo da prilože i pismo i namerama i sve zajedno pošalju na e-mail adresu coca_podrska@molserbia.rs.


PR

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje