AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

INSIGNIA Country Tourer u varijanti “EXCLUSIVE” doživela je danas srpsku premijeru na BG Car Show (koji se održava od 22. do 28. marta) na Beogradskom sajmu...

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

Na Opelovom štandu u Hali 4, pored ove premijere, svi posetioci sajma moći će bolje da se upoznaju i sa automobilom godine u Srbiji u Best buy kategoriji, Opelom Crossland X, koji je do sada prodat u 100.000 primeraka širom Evrope. Takođe, ljubiteljima četvorotočkaša biće predstavljeni i ostali SUV modeli iz Opelove porodice koji su zajednički razvijeni u okviru nove PSA grupacije, Grandland X i Mokka X. Na štandu će biti i Opelova“laka konjica” koju predvodi nova Astra, Corsa, Astra Sedan i izuzetni mali gradski automobil ADAM poznat po svom prepoznatljivom stilu i velikim mogućnostima personalizacije. Opel će na posebnom štandu izložiti i modele iz komercijalnog programa u okviru izuzuetno atraktivne ponude vozila i privlačnih uslova finansiranja sa dominacijom velikih modela Movano i Vivaro i nezaobilaznog praktičnog modela Combo.

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

“Ove godine naš akcenat na Sajmu su modeli koji su zajednički razvijeni u okviru nove grupacije - PSA. Sa ovim modelima po prvi put ozbiljno ulazimo u najbrže rastući segment u svetu, segment SUV vozila. Radi se o dva sasvim nova modela, Crossland X iz SUV B klase, kao i praktična premijera Grandland X kao SUV modela C klase. Očekujemo da će oni u najskorije vreme postati naši novi najbolje prodavani automobili, kao i da će obezbediti zasluženo mesto OPELA kod SUV ljubitelja i zajdno sa već poznatim modelom MOKKA X zaokružiti našu atraktivnu ponudu u ovom sve važnijem segmentu”, rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Makedoniju, Bugarsku, Crnu Goru i Albaniju.


Insignia kao Opelov najveći i najekskluzivniji model imaće poseban tretman tokom Sajma gde će pored dobro poznate Insignia Grand Sporta, biti predstavljena Insignija Sport Tourer i kao pravi ekskluzivitet i premijera u Srbiji - Insignia Country Tourer u varijanti “EXCLUSIVE”.

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

Opel Exclusive kupcima nudi neograničen izbor boja, selekciju alu naplataka i pristup čitavom asortimanu opcija kože i drugih dizajnerskih detalja, tako da mogu da kreiraju automobil koji će se izdvajati iz gomile i ujedno reflektovati njihov lični ukus. Prilikom kreiranja svoje nove Opel Insignije Exclusive, klijenti mogu da biraju između 15 ponuđenih nijansi od strane proizvođača, u rasponu od „Electric“ žute do „Pure“ crne ili od „Scorpio“ sive do „Power“ plave.
“Ove boje su dostupne pored regularnih boja i isključivo su namenjene za Opel Exclusive klijente. Kupci koji teže dodatnoj individualizaciji mogu da kreiraju svoju sopstvenu boju bez obzira da li se radi o nijansi omiljene svilene kravate ili boji očiju voljene osobe. Opelovi eksperti će je uskladiti sa priloženim uzorkom, tako da svako može da ima automobil u svojoj omiljenoj boji”, objasnio je direktor Nenadović.

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

Pored sajamske akcije OPEL je svojim kupcima omogućio i tri vida finansiranja. Za fizička lica Opel odobrava kredit sa atraktivnom kamatnmom stopom od 0% do 2.88% na period od 3 – 5 godina gde kupac može da izabere sam svoju ratu. Za pravna lica obezbeđena je odlična ponuda finansijskog lizinga sa kamtnom stopom od 1.69% do 2.49%. Kao posebnu pogodnost za mala i srednja preduzeća  Opel Srbija je obezbedio Opel Full Service Lizing program, u okviru kog kupci dobijaju kompletnu uslugu uz vozilo uključujući i servisiranje, šlep službu i pomoć na putu 24h, kao i zamenu i čuvanje zimskih guma.

Insignia Exclusive i SUV modeli - Opelovi aduti na ovogodišnjem BG Car Show-u

Posebna eksluzivnost ovogodišnjeg Sajma je saradnja Opela sa modnom dizajnerkom Marijom Tarlać koja je specijalno za ovu priliku dizajnirala luksuznu žensku torbu koju će dobiti svi klijenti koji do kraja sajamske akcije kupe Grandland X.


„Saradnja sa Opelom za mene predstavlja veliko zadovoljstvo. Činjenica da me je brend koji sledeće godine obeležava 120 godina od početka proizvodnje automobila prepozano kao nekog sa kim deli iste vrednosti je velika čast. Vrhunski kvalitet i dizajn odlikuju Grandland X i uz njega će se savršeno slagati kožna torba koju sam kreirala specijalno za kupce ovog automobila. Nadam se da će dame koje uz novi automobil dobiju i torbu biti prezadovoljne”, rekla je dizajnerka.


Foto: Milomir Bošković / PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje