AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni prodajni i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, predstavlja na Beogradskom sajmu putnički program u Hali 3 i dostavni program u Hali 4...

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Prema rečima g. Slobodana Radoičića, direktora kompanije Emil Frey Auto Centar: „Ne dugo nakon predstavljanja brojnih noviteta na sajmu u Ženevi, posetiocima u Beogradu predstavljamo naše novitete, sa posebnim akcentom novo izdanje začetnika klase kupe vozila sa četvoro vrata, model Mercedes-Benz CLS. Kao i njegovi prethodnici on redefiniše standarde u segmentu i sa enterijerom vrhunskog kvaliteta ispunjava najviše Mercedes-Benz standarde. Drugi novitet je izložen u hali 4 i predstavlja potpuno novi model u našoj ponudi, X-Klasu, prvi Mercedes-Benz pick-up.“

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Pored premijera, izložena je skoro celokupna gama Mercedes-Benz i smart vozila, od modela koji su pokrenuli novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila, A-Klasa, B-Klasa, CLA i GLA, preko limuzina C-Klase,i E-Klase i najprestižnijeg modela nove generacije S-Klase. Upravo ovoj model je osvojio prestižnu nagradu automobila godine u svojoj kategoriji koju dodeljuje Asocijacija automobilskih novinara. Oni koji bi radije izabrali terenace imaju priliku da pogledaju modele GLC, GLC Coupe i najluksuzniji GLS. 

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Nakon upoznavanje sa novim Mercedes-Benz i smart modelima, posetiocima je na raspolaganju stručni tim Emil Frey Auto Centra koji će dati sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz vozila. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi i modeli finansiranja u saradnji sa OTP Leasing-om i izuzetno povoljne ponude osiguranja u saradnji sa Globos osiguranjem ponude:


• Nominalna kamata 2,99% sa učešćem 20% do 84 mesečne rate
• Model finansiranja 50% - 50%
• Model finansiranja 1/3 -1/3 -1/3,
• Ekspres lizing
• Finansiranje sa uvećanom poslednjom ratom


Pod sloganom „Spremni za sve izazove“ u Hali 4 izložen je celokupni program dostavnih Mercedes-Benz vozila: Citan, Vito i Sprinter. Model Sprinter već dugi niz godina predvodi „Sprinter klasu” u Evropi. On je ekonomski najisplativije vozilo na period od nekoliko godina – kroz nisku potrošnju goriva, dugačak servisni interval i visoku rezidualnu vrednost. Izuzetno atraktivna ponuda obuhvata Sprinter furgon 331 CDI model sa cenom od 23.900 eura bez PDV-a, i Sprinter šasija model od 20.990 eura bez PDV-a.


Glavna zvezda nastupa u Hali 4 je Mercedes među Pick-up-ovima: Mercedes-Benz X-Klasa koja sjedinjuje tipične osobine Pick-up vozila – robustnost, funkcionalnost, snagu i off-road sposobnosti.


Posebnu pažnju svakako privlači i V-Klasa, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane.


Foto: Milomir Bošković

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Početno interesovanje za novim SUV modelom Toyote, prevazilazi sva očekivanja. Osim atraktivnog dizajna, bogate opreme i tradicionalnog kvaliteta, peta generacija RAV4 ističe se izuzetnim voznim karakteristikama, vrhunskom sigurnošću i ekonomičnošću, kakva se do nedavno nije mogla ni zamisliti u ovoj klasi.

Pijani Englez vozio autoputem, ali bez pneumatika! (FOTO)

Pijani Englez vozio autoputem, ali bez pneumatika! (FOTO)

Britanska saobraćajna policija, u oblasti Norfolk, na svom Twitter profilu je objavila neobičan incident. Na autoputu A11 zaustavljen je automobil koji je "izgubio" pneumatik i kretao se samo na čeličnoj felni. Tačnije, na nečemu što je ostalo od felne...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje