AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni prodajni i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, predstavlja na Beogradskom sajmu putnički program u Hali 3 i dostavni program u Hali 4...

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Prema rečima g. Slobodana Radoičića, direktora kompanije Emil Frey Auto Centar: „Ne dugo nakon predstavljanja brojnih noviteta na sajmu u Ženevi, posetiocima u Beogradu predstavljamo naše novitete, sa posebnim akcentom novo izdanje začetnika klase kupe vozila sa četvoro vrata, model Mercedes-Benz CLS. Kao i njegovi prethodnici on redefiniše standarde u segmentu i sa enterijerom vrhunskog kvaliteta ispunjava najviše Mercedes-Benz standarde. Drugi novitet je izložen u hali 4 i predstavlja potpuno novi model u našoj ponudi, X-Klasu, prvi Mercedes-Benz pick-up.“

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Pored premijera, izložena je skoro celokupna gama Mercedes-Benz i smart vozila, od modela koji su pokrenuli novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila, A-Klasa, B-Klasa, CLA i GLA, preko limuzina C-Klase,i E-Klase i najprestižnijeg modela nove generacije S-Klase. Upravo ovoj model je osvojio prestižnu nagradu automobila godine u svojoj kategoriji koju dodeljuje Asocijacija automobilskih novinara. Oni koji bi radije izabrali terenace imaju priliku da pogledaju modele GLC, GLC Coupe i najluksuzniji GLS. 

Mercedes-Benz CLS (2018) zasijao punim sjajem na autosalonu u Beogradu

Nakon upoznavanje sa novim Mercedes-Benz i smart modelima, posetiocima je na raspolaganju stručni tim Emil Frey Auto Centra koji će dati sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz vozila. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi i modeli finansiranja u saradnji sa OTP Leasing-om i izuzetno povoljne ponude osiguranja u saradnji sa Globos osiguranjem ponude:


• Nominalna kamata 2,99% sa učešćem 20% do 84 mesečne rate
• Model finansiranja 50% - 50%
• Model finansiranja 1/3 -1/3 -1/3,
• Ekspres lizing
• Finansiranje sa uvećanom poslednjom ratom


Pod sloganom „Spremni za sve izazove“ u Hali 4 izložen je celokupni program dostavnih Mercedes-Benz vozila: Citan, Vito i Sprinter. Model Sprinter već dugi niz godina predvodi „Sprinter klasu” u Evropi. On je ekonomski najisplativije vozilo na period od nekoliko godina – kroz nisku potrošnju goriva, dugačak servisni interval i visoku rezidualnu vrednost. Izuzetno atraktivna ponuda obuhvata Sprinter furgon 331 CDI model sa cenom od 23.900 eura bez PDV-a, i Sprinter šasija model od 20.990 eura bez PDV-a.


Glavna zvezda nastupa u Hali 4 je Mercedes među Pick-up-ovima: Mercedes-Benz X-Klasa koja sjedinjuje tipične osobine Pick-up vozila – robustnost, funkcionalnost, snagu i off-road sposobnosti.


Posebnu pažnju svakako privlači i V-Klasa, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane.


Foto: Milomir Bošković

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje