AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sedam godina trostruke bezbrižnosti za vlasnike MG automobila – najpovoljnije na domaćem tržištu

Sedam godina trostruke bezbrižnosti za vlasnike MG automobila – najpovoljnije na domaćem tržištu

Kupovina nakon koje je upotreba vozila potpuno bezbrižna punih sedam godina, san je svakog vlasnika novog automobila, a to je upravo ono što MG nudi kupcima na tržištu srednje i istočne Evrope od septembra 2023. godine...

Pod sloganomTriple7care, budućim kupcima automobila ove renomirane marke se nudi sedam godina trostruke bezbrižnost, koja u kombinaciji nudi sedam godina fabričke garancije, sedam godina pomoći na putu i sedam godina besplatnog pregleda za sva nova vozila.


Bez obzira na to da li kupci planiraju da kupe kabriolet ili SUV, bezbednost i pouzdanost postali su jedni od najvažnijih faktora pri izboru automobila, pogotovo jer se model MG ZS često koristi kao porodični automobili. MG-ov inovativni pristup kvalitetu i pouzdanosti je proširenje već postojeće fabričke garancije od sedam godina/150.000 km sa dve dodatne ponude koje obezbeđuju da se vlasnici MG vozila mogu osećati bezbedno i zbrinuto, bilo kada i bilo gde. Usluga sedam godina pomoći na putu pokriva besplatne pozive call centru i vuču do najbližeg MG servisa/prodavca bilo gde u Evropi. Nova sedmogodišnja provera obezbeđuje da su MG vozila uvek u vrhunskom tehničkom stanju: besplatno, povremeno se proverava sedam sistema (motor, prenos, upravljanje, oslanjanje, kočioni sistemi, klima-uređaj i elektro sistem) – njihova funkcija, ispravnost, opšte stanje i eventualna propuštanja fluida.

Sedam godina trostruke bezbrižnosti za vlasnike MG automobila – najpovoljnije na domaćem tržištu

“Naš cilj je da svim vlasnicima MG vozila ponudimo jedinstveno i nezaboravno bezbedno iskustvo i vožnje i posedovanja. Sedam godina trostruke bezbrižnosti znači poverenje u kvalitet konstrukcije i vrhunsku tehnologiju naših automobila i želimo da se i naši kupci oslone na njih. Uz sve brige i neizvesnost u njihovom životu, njihov automobil može biti ono o čemu nikada ne moraju da brinu“, kaže direktor brenda MG za Adriatic region, Nenad Pleteš.


Iskustvo posedovanja MG vozila se već afirmisalo kao izuzetno, a sada je dodatno poboljšano jer pristupačnost i inovacije idu ruku pod ruku na putu da MG postane vodeći podrazumevajući premium brend u regionu.


Osim u Srbiji, sedam godina trostruke bezbrižnosti je dostupno kupcima MG automobila od septembra 2023. i u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Rumuniji.


MG je legendarna marka s dugom istorijom, kao i najbrže rastuća marka električnih i plug-in hibridnih vozila na evropskom tržištu, sa 118 000 automobila prodatih na tržištu srednje i istočne Evrope u prvoj polovini 2023. godine, što je veliki uspeh postignut u vrlo kratkom roku nakon ponovnog ulaska na evropsko tržište.


O MG-u – električna mobilnost dostupna za Evropu


MG je bio ispred svog vremena, još od kada je ovaj proizvođač automobila započeo kao Morris Garages 1924. godine, pre gotovo sto godina. Sada se nova generacija kupaca ponovo može odlučiti za vozilo ove legendarne marke. Prefinjeno, inteligentno, povezano i spremno za budućnost. MG-ova jasna misija je da učini električnu mobilnost dostupnom svim evropskim vozačima koji su spremni da prihvate novi električni stil života. Ponuda obuhvata pametna, praktična, bezbedna, cenovno povoljna i tehnološki napredna vozila u različitim segmentima za različite potrebe. MG automobili razvijeni su u dizajnerskim studijima kompanije u Šangaju, u saradnji s našim naprednim dizajnerskim studijem u Londonu. MG se proizvodi u Kini i već je dostupan u raznim evropskim državama. Od 2007. godine MG je jedan od brendova SAIC Motor, koji je jedan od deset najvećih proizvođača automobila u svetu.


PR

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje