AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Delta Auto gradi jedan od najvećih prodajnih salona u regionu

Delta Auto gradi jedan od najvećih prodajnih salona u regionu

Delta Auto predstavio je danas rezultate svog poslovanja na godišnjoj konferenciji za novinare koju tradicionalno organizuje kompanija Delta Holding...

Generalna direktorka Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević, zvanično je najavila najveću investiciju do sada, vrednu 21 milion evra, što ujedno predstavlja najznačajniji poduhvat u istorijatu 26-godišnjeg poslovanja.


Reč je o novom prodajnom salonu površine 15.000 kvadratnih metara, koji će svojim izgledom i konceptom predstavljati jedan od najvećih i najlepših prodajnih objekata u regionu, dok se početak gradnje očekuje tokom druge polovine godine.


Đurđević je objasnila da će novi salon klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo i podvukla da se objekat projektuje u saradnji sa BMW-om, te da će takav koncept salona biti baziran na "future retail" standardima.

Delta Auto gradi jedan od najvećih prodajnih salona u regionu

Tokom 2021. godine otvoren je i „THE BMW Store“ u Galeriji Beograd koji predstavlja poseban inovativni koncept. Unutar „THE BMW Store-a“ izloženi su električni automobili, uz ideju da se promovišu auto-inovacije, ali i da se posetioci edukuju o elektrifikaciji.


Ona je istakla odlične rezultate u prodaji automobila, pa je tako tokom 2021. godine prodato čak 240 BMW modela više nego prethodne godine (ukupno 884), dok je prodajni rast zabeležen i kod svih ostalih brendova koje kompanija zastupa.


Slični uspesi postignuti su i kod prodaje motocikala, gde je (primera radi) prodato 267 Honda motocikala više u odnosu na prošlu godinu.


Đurđević je zaključila da će Delta Auto i dalje biti primarno orijentisan na što kompletnije potrošačko iskustvo, sa ciljem da se klijentima pruži što ekskluzivnija usluga.


PR

Izgradnja svetle budućnosti Hirošime

Izgradnja svetle budućnosti Hirošime

Kad su Tetsuyi Matsuda pokazali toranj u Hirošimi, malo ko je mogao da zamisli šta će predsednik i izvršni direktor Hirošime Mazda napraviti od njega. Danas je toranj Orizuru u Hirošimi jedna od najznačajnijih građevina u gradu...

Kia s prodajno rekordnim polugodištem u Evropi

Kia s prodajno rekordnim polugodištem u Evropi

Po najnovijim podacima Evropskog udruženja proizvođača automobila (ACEA) Kia je u prvoj polovini 2023. u Evropi (Kia ovde ubraja zemlje članice EU, Island, Lihtenštajn, Norvešku, Švajcarsku i Ujedinjeno kraljevstvo) registrovala 304.757 vozila, što znači da je i u 2023. ostvarila rekordne rezultate...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje