AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Autokomerc: Budi pobednik 10 – osvoji Volkswagen UP!

Autokomerc: Budi pobednik 10 – osvoji Volkswagen UP!

Voliš da voziš karting, a dobro bi ti došao i novi automobil? Imamo rešenje – prijavi se za ameterski kup u kartingu Budi pobednik 10!

Ove godine čekamo jubilarnog, desetog učesnika, koji će sa naše staze na beogradske ulice izaći sa novim automobilom! A i zaslužiti mesto na našem Wall of fame ;).

Pravila su jednostavna – počeli smo 18. juna, a prvi presek, za najbržih 100, je 09. septembra. Do tada imate šansu da vozite koliko god puta želite, mi vas ne uslovljavamo ničim – nema minimalnog broja vožnji koje morate imati, nema nikakvih skrivenih troškova – vaše je da, pri prvom sledećem dolasku, na blagajni prijavite da želite da se takmičite i, od tog trenutka, svaka vaša vožnja se računa!

Autokomerc: Budi pobednik 10 – osvoji Volkswagen UP!

Na stranici www.budipobednik.com izlaze vremena prvih 100 takmičara, tako da u svakom trenutku možete videti gde ste u odnosu na druge vozače i da li treba još da vežbate. Plaćate samo vožnje koje imate, ništa više.

Jedini uslovi koje morate ispuniti jesu da ste AMATER, da nemate, niti ste ikada imali bilo kakvu licencu za trke kartinga, automobila, motora i da imate više od 14 godina. Pravilnik takmičenja možete naći na našoj stranici www.budipobednik.com.

Druga i treća nagrada takođe nisu za bacanje – godišnji vaučer za karting, sa određenim brojem vožnji i GoPro kamera :).

Imamo i još jednu novost – uskoro počinje sa radom PAINTBALL teren pored karting staze – imamo trenutno najbolje na svetu rental markere Eclipse EMEK, a za decu su tu markeri Valken gotcha.
Trudimo se da za vas kreiramo nove sadržaje, kako biste još više uživali. Čekamo vas!
 

PR

Euro Sumar: Suzukijevi hit motocikli na rate

Euro Sumar: Suzukijevi hit motocikli na rate

Godišnje doba u kome smo pravo je vreme da se od vrućine "pobegne" vožnjom na dva točka. U želji da ta dva točka nose znak Suzukija, uvoznik, prodavac i serviser ovih motocikala, beogradska kompanija Euro Sumar, napravila je specijalnu ponudu s kojom se, uz malo ulaganja, mogu spojiti uživanje u vožnji i prevoz do željenog cilja.

Ovako strahovit udes se ne viđa svaki dan (VIDEO)

Ovako strahovit udes se ne viđa svaki dan (VIDEO)

Videli smo puno puta, da se automobili prepolove tokom sudara, ali ovakva situacija je karakteristična sa super-sportske automobile sa motorom koji se nalazi pozadi, neposredno iza vozača. Ovaj udes se završio slično, ali je u glavnoj ulozi jedan SUV...

BMW M5 (2025)
Slika nedelje