AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

ALLURE je samopouzdanje – Novi PEUGEOT 2008 stigao u Srbiju!

ALLURE je samopouzdanje – Novi PEUGEOT 2008  stigao u Srbiju!

Lansiran krajem 2019. godine i sa skoro 700.000 proizvedenih jedinica, PEUGEOT
2008 je uvek bio na podijumu u pogledu prodaje SUV-a u B segmentu u Evropi i čak je bio na vrhu te liste 2021. godine...

ALLURE je samopouzdanje – Novi PEUGEOT 2008  stigao u Srbiju!

Kupce PEUGEOT-a 2008 privlači pre svega njegov snažan dizajn, koji se generalno opisuje kao elegantan, moćan i robustan. Takođe cene njegovu svestranost i agilnost, što 2008. čini SUV-om posebno pogodnim za aktivne porodice.


Novi, redizajnirani SUV 2008 naglašava svoj karakter kroz svoj izrazito moderan, elegantan i asertivni dizajn. Inscenacija prednjeg kraja i inovativna reinterpretacija trokrakog svetlosnog potpisa na prednjem i zadnjem delu dodatno jačaju snažnu ličnost ovog najprodavanijeg SUV-a.

ALLURE je samopouzdanje – Novi PEUGEOT 2008  stigao u Srbiju!

Ovaj model sada je dostupan i u Srbiji u svim Peugeot ovlašćenim salonima. Rata će iznositi 169e mesečno, fiksna kamata (50% učešće, NKS 6,99%, period otplate 84 meseca). Pomenuta kalkulacija važi za Active paket opreme sa 1.2, 100ks benzinskim motorom.


“ALLURE”: pouzdan SUV dizajn za još jaču ličnost.


“EMOTION”: neuporedivi PEUGEOT i-Cockpit® je više nego ikada sastavni deo užitka u vožnji.


“EXCELLENCE”: novi standard u elektrifikaciji i povezivanju.


Zakažite test vožnju i osetite jedinstvenost i samopouzdanje ovog modela. Pronađite najbližeg ovlašćenog PEUGEOT prodavca na peugeot.rs i upoznajte novi 2008 odmah.


PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje