AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije - očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima

Putevi Srbije - očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se narednih dana zbog predstojećeg praznika, dana Državnosti Republike Srbije „Sretenja“ i školskog raspusta očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnom putevima...

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.


Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.


Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, ali i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!


Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ klikom na LINK.


PR

Opel Experimental jasno prikazuje budućnost brenda

Opel Experimental jasno prikazuje budućnost brenda

Opel pokazuje kako će se približiti budućnosti svojim zapanjujućim novim Opel Experimental konceptom. Sa ultramodernim dizajnom eksterijera, Opel Experimental daje jasnu viziju kuda će Opel brend krenuti u narednim godinama...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje