AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ponuda godine u svim Kia salonima

Ponuda godine u svim Kia salonima

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motors za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju u celoj zastupničkoj mreži Kije u Srbiji...

U fokusu kampanje su krosover/SUV modeli Stonic i Sportage.

Model Stonic sada ima dodatno povećan popust sa 1.000 na 2.000 evra što znači da bazna verzija sa 1,25 motorom u Active paketu opreme startuje sa cenom od 13.490 evra. Važno je naglasiti da se popust odnosi i na druge motore i pakete opreme koji su dostupni na lageru u Srbiji, dok traju zalihe.

Ponuda godine u svim Kia salonima

Novi Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment vozila što se videlo već na samom početku godine i pokazalo odličnim prodajnim rezultatima na Sajmu automobila u Beogradu, ali i nakon njega. Uz drugačiju matricu kombinacija motora, menjača, pogona i opreme, kupcima ja na izbor stavljen mnogo veći broj kombinacija i konfiguracija uz koje mogu ostvariti i značajne uštede od nekoliko hiljada evra u poređenju sa prethodnikom za 2018. godinu. Za razliku od sajamske prodajne akcije kada su bili dodatno sniženi modeli sa benzinskim motorima, ovoga puta u akcijskoj ponudi su se našli određeni modeli sa dizel motorom zapremine 1,6 litara sa 136 KS, u opcijama sa manuelenim ili sedmostepenim automatskim DCT menjačem. Popust na ova vozila je povećan sa 4.500 na čak 6.500 evra! Najjeftinija dizel verzija, Sportage 1,6 CRDi LX Active se sada može kupiti po ceni već od 19.690 evra!

Ponuda godine u svim Kia salonima

Kao i do sada, kupcima je na raspolaganju i nekoliko modela finansiranja kupovine vozila preko domaćih banaka i lizing kuća, po izboru.

Akcijski uslovi važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 6.juna do 31.jula, i to dok traju zalihe.

PR

Škoda Scala osvojila pet zvezdica na Euro NCAP testu

Škoda Scala osvojila pet zvezdica na Euro NCAP testu

ŠKODA SCALA je dobila najveći mogući rezultat od pet zvezdica u sveobuhvatnom testu koji obavlja nezavisni Evropski program za procenu novih automobila (Euro NCAP). To ga svrstava među najsigurnija vozila u svojoj kategoriji sa vrhunskim karakteristikama za bezbednost odraslih putnika i biciklista.

Emisija CO2 niža za do 19 procenata: Najefikasnija Astra ikada

Emisija CO2 niža za do 19 procenata: Najefikasnija Astra ikada

Zahvaljujući odličnoj aerodinamici kao i visoko efikasnim novim motorima i menjačima, nova generacija Opel Astre postavlja standarde za efikasnost i nisku emisiju štetnih gasova. U poređenju sa prethodnim modelom, emisija CO2 je smanjena za do 19 procenata, što Astru stavlja na vrh klase kompaktnih automobila.

Metalik ljubičasta će biti boja budućnosti za evropske automobile

Metalik ljubičasta će biti boja budućnosti za evropske automobile

„ACT/9”, izveštaj o završnim automobilskim premazima za 2019/20. godinu, predstavlja potrebu za oblikovanjem budućnosti sa aktivnim stavom. Analizom tehnoloških trendova i društvenih promena, dizajneri iz BASF-ovog Sektora premaza pretočili su ovu potrebu u kolekciju budućih inspiracija za automobilske premaze...

Prva luksuzna jahta s oznakom Lexusa - LY 650 LUXURY YACHT

Prva luksuzna jahta s oznakom Lexusa - LY 650 LUXURY YACHT

Lexus se sprema da klizi po vodi s prvom jahtom sopstvene proizvodnje koja nosi oznaku LY 650. Noseći najsavremeniji izraz Lexus dizajnerskog jezika, L-finese, primenjen izvan sveta automobila, proizvodnja LY 650 nastavlja tamo gde je zapanjujući koncept Lexus Sport Yacht stao.

Kia XCeed - novi urbani krosover

Kia XCeed - novi urbani krosover

SUV-ovska kabina i prostranost u kompaktnijem obliku Kia XCeed je novi urbani krosover iz Kije, koji kombinuje praktičnost sportskog terenca sa sportskim karakterom i upravljivošću hečbeka...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje