AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Kada kažemo LaFerrari, prva asocijacija je "garažirana princeza", na koju ne sme da padne ni zrno prašine. Proklizavanje po travi, kroz blato... to nikako. Ovaj vlasnik skupocenog i ekskluzivnog automobila LaFerrari očigledno nema nikakve predrasude...

Pred nama je primer ne baš promišljenog ponašanja vozača hipersportskog automobila vrednog nekoliko miliona evra. Njegov vlasnik odlučio je da punim gasom isproba svoj automobil, ali u veoma lošim vremenskim uslovima i na podlozi koja više priliči takmičarskim reli vozilima.

Za mnoge od nas, ova vožnja je kontroverzna, ali neki momci misle da u automobilu treba uživati bez obzira na vremenske uslove. U potpisu ovog videa, objavljenog na kanalu TheTFJJ, stoji poziv na manifestaciju Heveningham Concours. Iako ovo možemo posmatrati kao promotivni spot, i dalje mislimo da ovom automobilu ovde nije mesto.

VIDEO:


Automagazin.rs

Lexus slavi 30. rođendan

Lexus slavi 30. rođendan

Lexus će proslaviti 30. godišnjicu od svog osnivanja kao luksuznog brenda posebnim prezentacijama na Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, jednom od evropskih najluksuznijih proslava automobila, umetnosti i životnog stila, 30. juna...

Kia dodatno investira u Auroru i razvoj autonomnih vozila

Kia dodatno investira u Auroru i razvoj autonomnih vozila

Investicija će ojačati postojeće partnerstvo  Kia Motors, kao deo grupacije Hyundai Motor Group, i Aurora Innovation Inc. nedavno su potpisali dogovor da će kompanije sestre Hyundai Motor Company i Kia Motors Corporation dodatno investirati u Auroru kako bi ubrzali razvoj tehnologija namenjenih autonomnoj vožnji. 

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje