AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Grupa sklapa ugovor sa Emil Frey Grupom o distribuciji svojih brendova na teritoriji Republike Srbije

Renault Grupa sklapa ugovor sa Emil Frey Grupom o distribuciji svojih brendova na teritoriji Republike Srbije

Kao deo “Renaulution“ plana, Grupa Renault revidira šemu distribucije. U tom smislu, postignut je dogovor između Grupe Renault i Grupe Emil Frey za preuzimanje poslova distribucije Grupe Renault u Srbiji...

Ovom transakcijom, Grupa Renault ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahteve u pogledu zadovoljstva kupaca.


Grupa Renault je odabrala Grupu Emil Frey zbog visoke stručnosti u oblasti distribucije automobila. Oni će iskoristiti veštine lokalnog tima i snažno partnerstvo sa mrežom prodavaca.


„Što se tiče obima i partnerstva sa automobilskim brendovima, Emil Frey je jedna od vodećih grupa uvoznika u Evropi. Sa već uspostavljenim poslovanjem sa Grupom Renault u maloprodaji, Grupa Emil Frey je takođe izabrana zbog velikog znanja koje poseduje kao uvoznik. Zahvaljujući ovom ugovoru, uveren sam da će Grupa Renault ostvariti „Renaulution“ ambiciju u Srbiji., rekao je Philippe Buros, Viši potpredsednik za prodaju, marketing i usluge Grupe Renault.


„Grupa Emil Frey je ponosna što postaje partner Renault i Dacia u distribuciji postojećeg asortimana proizvoda (uključujući bogatu liniju visoko tehnoloških električnih vozila) Grupe Renault u Srbiji. Nastavićemo uspešan put organizacije distribucije Renault i dodati našu dugogodišnju stručnost na srpskom tržištu. Radujemo se daljem razvoju poslovanja zajedno sa lokalnom distributivnom mrežom.”, rekao je Gerhard Schuermann, glavni izvršni direktor Grupe Emil Frey


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje