AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Njegova Svetost Papa Franja sastao se sa delegacijom kompanije Stellantis

Njegova Svetost Papa Franja sastao se sa delegacijom kompanije Stellantis

Delegacija kompanije Stellantis posetila je Vatikan danas, predvođena predsednikom kompanije Stellantis Džonom Elkanom, izvršnim direktorom Stellantis-a Karlosom Tavaresom i Olivijeom Fransoaom,  predsednikom brenda Fiat...

Papa Franja primio je delegaciju, koja mu je predstavila svrhu i vrednosti kompanije Stellantis, njenu posvećenost održivoj mobilnosti, kao i model Novi FIAT 500.


Osnivanje kompanije Stellantis označava početak novog poglavlja, pokrenutog spajanjem dva proizvođača automobila, oba sa dugom tradicijom, poznatim brendovima i velikim uspesima, koji su blisko povezani sa raznolikošću i talentom njihovih 300.000 zaposlenih širom sveta, i skupom zajedničkih vrednosti koje će predvoditi novi projekat na njegovom putovanju: integritet i etika u svim sektorima poslovanja i u celom lancu vrednosti. Jednostavno rečeno – društvena odgovornost.


Ove vrednosti mogu se pronaći u DNK modela Novog FIAT 500, proizvedenog u Italiji u fabrici Mirafiori u Torinu, simbolu promene ka održivijoj, zajedničkih, bezbednijoj i pristupačnijoj mobilnosti za sve. U njenoj srži je briga za životnu sredinu i poruka da se podstiču odgovorni izbori i ponašanja, kao i poziv na delovanje kako bi se stvorila bolja i održivija budućnost za buduće generacije.


PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje