AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ponuda godine u svim Kia salonima

Ponuda godine u svim Kia salonima

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motors za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju u celoj zastupničkoj mreži Kije u Srbiji...

U fokusu kampanje su krosover/SUV modeli Stonic i Sportage.

Model Stonic sada ima dodatno povećan popust sa 1.000 na 2.000 evra što znači da bazna verzija sa 1,25 motorom u Active paketu opreme startuje sa cenom od 13.490 evra. Važno je naglasiti da se popust odnosi i na druge motore i pakete opreme koji su dostupni na lageru u Srbiji, dok traju zalihe.

Ponuda godine u svim Kia salonima

Novi Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment vozila što se videlo već na samom početku godine i pokazalo odličnim prodajnim rezultatima na Sajmu automobila u Beogradu, ali i nakon njega. Uz drugačiju matricu kombinacija motora, menjača, pogona i opreme, kupcima ja na izbor stavljen mnogo veći broj kombinacija i konfiguracija uz koje mogu ostvariti i značajne uštede od nekoliko hiljada evra u poređenju sa prethodnikom za 2018. godinu. Za razliku od sajamske prodajne akcije kada su bili dodatno sniženi modeli sa benzinskim motorima, ovoga puta u akcijskoj ponudi su se našli određeni modeli sa dizel motorom zapremine 1,6 litara sa 136 KS, u opcijama sa manuelenim ili sedmostepenim automatskim DCT menjačem. Popust na ova vozila je povećan sa 4.500 na čak 6.500 evra! Najjeftinija dizel verzija, Sportage 1,6 CRDi LX Active se sada može kupiti po ceni već od 19.690 evra!

Ponuda godine u svim Kia salonima

Kao i do sada, kupcima je na raspolaganju i nekoliko modela finansiranja kupovine vozila preko domaćih banaka i lizing kuća, po izboru.

Akcijski uslovi važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 6.juna do 31.jula, i to dok traju zalihe.

PR

Renault 4L Plein Air

Renault 4L Plein Air

Povodom proslave desete godišnjice festivala 4L International, Renault je predstavio modernu verziju modela 4L: Plein Air...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje