AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nissan-LF Auto Centar - Uz LF finansiranje, Nissan X-TRAIL već za 1.600 evra!

Nissan-LF Auto Centar - Uz LF finansiranje, Nissan X-TRAIL već za 1.600 evra!

Ovlašćeni prodavac i serviser Nissan automobila, beogradski Nissan-LF Auto Centar, ograničenu količinu najprodavanijeg SUV-a na svetu, modela X-TRAIL u verziji 1.7D XT 4WD Tekna nudi po nikad povoljnijim uslovima: uz veliki popust, ali i sa svojim modelom finansiranja, koji omogućava da se ključevi novog vozila dobiju za samo 1.600 evra!

„Za određen broj vozila odmah spremnih za isporuku odobravamo specijalan popust - za fizička lica od 5.000 evra naviše (u dinarskoj protivvrednosti), dok su za pravna lica i preduzetnike popusti još veći - od 6.500 evra naviše, u zavisnosti od verzije“, kaže direktor i vlasnik Nissan-LF Auto Centra, Srđan Đelić.

„Uz to, pored standardne ponude finansiranja (kredit ili lizing) putem Nissan finansiranja, LF je obezbedio i svoje, LF finansiranje, pa pravna lica i preduzetnici u startu mogu da plate samo 1.600 evra i da odmah odvezu svoje novo vozilo. Napominjem da su u aranžman LF finansiranja uključeni kasko osiguranje za prvu godinu i produžena garancija - umesto standardne tri godine ili 100.000 km, kupac dobija petogodišnju garanciju ili do 160.000 pređenih kilometara“, dodaje gospodin Đelić.

Podsećamo da je Nissan X-TRAIL nedavno dobio novi, tehnički vrlo napredan i ekonomičan 1.7 dCi dizel motor od 150 KS, s kojim ovaj u svemu atraktivan SUV, u zavisnosti od menjača (ručni šestostepeni ili X-tronic automatizovani), prosečno troši samo 5,9, odnosno 6,4 litra dizela na 100 km.

U trenutnoj specijalnoj ponudi Nissan-LF Auto Centra je X-TRAIL s tim agregatom, pogonom na obe osovine (4x4) i najvišim paketom opreme – Tekna, u kojem su, između ostalog: bezbednosni sistemi ABS, EBD, NISSAN Chassis Control, dvozonski automatski klima-uređaj, NISSAN Connect Gen2Kai s ekranom od sedam inča, četiri kamere za kompletno „nadgledanje“ oko vozila (Around View Monitor), NISSAN Connect Touchscreen navigacija, kožom presvučeni kolo upravljača i ručica menjača, kožom obložena sedišta, grejanje prednjih i zadnjih sedišta, Bose audio sistem, električno otvaranje staklenog krova, krovni nosači, električno otvaranje prtljažnika, aluminijumski naplaci od 19 inča, LED svetla sa ASF sistemom, Start/Stop sistem, kao i brojni, korisni pomoćnici vozaču - sistemi za automatsko prepoznavanje saobraćajnih znakova i za izbegavanje frontalnog sudara, parking senzori napred i nazad, inteligentni sistem za parkiranje, pomoć pri kretanju uzbrdo (Hill Start Assist)...

U Nissan-LF Auto Centru kažu da će odluka o ovoj, svakako dobroj kupovini biti lakša ako potencijalni kupac obavi probnu vožnju, koja se može zakazati u prodajno-servisnom centru na Novosadskom autoputu 73a. Na toj adresi se mogu razgledati i probati i drugi modeli iz ponude renomiranog japanskog proizvođača.

PR

BMW M5 (2025)
Slika nedelje