AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu

Novi Suzuki Jimny biće jedna od zvezda ovogodišnjeg, 54. međunarodnog salona automobila, koji se u Beogradu održava od 22. do 31. marta...

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu

To nisu samo očekivanja, uvoznika, prodavca i servisera - kompanije Euro Sumar, jer su novu generaciju tog kompaktnog terenca zvezdom već proglasili i najrenomiraniji specijalizovani evropski i svetski medijski poslenici.


Citiramo tek nekoliko rečenica iz jednog od najpoznatijih britanskih i evropskih specijalizovanih magazina: „Jimny je ultra-iskren, nepretenciozan protivotrov za svaki nežan crossover, vozilo s toliko iznenađenja, koliko i predvidljivost. To nije sofisticirani crossover ‘obučen u čizme’, već autentičan off-roader koji se neće kompromitovati na dobrom putu ili u gradu. Njegovi vlasnici i vozači će teško razdvojite čistu radost od toga kako ovaj ‘razbojnik’ izgleda, od divnog osećaja dok se igra preskačući ozbiljne terenske prepreke ili dok pruža slatko zadovoljstvo dok samouvereno jezdi gradskim ulicama. Jimny svakako nije najkompletniji 4x4 koji možete kupiti, ali je nesumnjivo neustrašiv, toliko da se može proglasiti jednim od neprevaziđenih terenskih heroja.“

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu

U Beogradu će Jimny debitovati u najboljem izdanju – ne samo da će biti s „full“ paketom opreme, već ga je Euro Sumar i dodatno obogatio i ukrasio. Na istaknutom mestu, prvi put pred masovnom publikom će biti i Swift Sport. Na istom štandu u hali 1, Euro Sumar predstavlja i Swift Hybrid (posebna „brendaža“ ističe novu tehnologiju mekog hibrida), IGNIS s pogonom na prednjim točkovima i paketima opreme Premium i Elegance. Među eksponatima će biti i Suzukijev prodajni hit u Evropi – nova Vitara u verzijama 1.4 Premium, 1.4 Elegance i 1.4 Excusive 4WD 6AT (sa šestostepenim automatskim menjačem i posebnom dodatnom opremom), kao i S-CROSS 1.4 Elegance.

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu

U hali 2, nivo C, će biti izložena bezmalo kompletna „postavka“ Suzukijevih vrhunskih motocikala i skutera dostupna našim kupcima: GSX-R 1000, V-STROM 250, V-STROM 650, V-STROM 650 XT, V-STROM 1000, SV 650, GSX-S 750, ADDRESS 110, BURGMAN 400 i BURGMAN 650 EXECUTIVE.


Iz Euro Sumara poručuju da je većina vozila izloženih na sajmu već spremna za isporuku, pa su u ovom trenutku potencijalni kupci u Srbiji na izvestan način privilegovani: u čitavoj Evropi, naime, vlada izuzetna tražnji za gotovo svim modelima ove marke - i na nekim od najvećih tržišta na isporuku se čeka „u redu“.


PR

Lamborghini Lanzador concept
Slika nedelje