AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Svetska premijera novog crossover modela: Škoda proširuje svoju SUV porodicu

Svetska premijera novog crossover modela: Škoda proširuje svoju SUV porodicu

ŠKODA SUV ofanziva se nastavlja. Novim crossover modelom, češki brend predstavlja još jedan model koji će proširiti SUV ponudu, pored modela KODIAQ i KAROQ koji su već zabeležili odlične rezultate...

ŠKODA je objavila sliku kojom pokazuje siluetu automobila – prvi nagoveštaj šta nas to očekuje nakon svetske premijere na sajmu automobila u Ženevi (5–17 mart). Slika pruža prvi pogled na prednji deo automobila čime pokazuje prepoznatljiv dizajn LED farova sa odvojenim dnevnim svetlima na vrhu i integrisanim dinamičkim indikatorima pravca.


Novi ŠKODA model nudi najbolje iz oba segmenta. Kombinuje prednosti SUV-a – viša pozicija sedenja, bolji pregled, lakši ulaz i izlaz, viši klirens – i agilnost i rukovanje kompaktnog automobila. Ovo čini ŠKODA urbani crossover model idealnim automobilom ne samo za grad. Baziran na modularnoj transverzalnoj matrici (MQB) Volkswagen grupacije, ŠKODA model nudi nove sisteme asistencije kao i mnoga Simply Clever rešenja – jedna od karakteristika brenda, pored prostrane unutrašnjosti.


PR

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Početno interesovanje za novim SUV modelom Toyote, prevazilazi sva očekivanja. Osim atraktivnog dizajna, bogate opreme i tradicionalnog kvaliteta, peta generacija RAV4 ističe se izuzetnim voznim karakteristikama, vrhunskom sigurnošću i ekonomičnošću, kakva se do nedavno nije mogla ni zamisliti u ovoj klasi.

Pijani Englez vozio autoputem, ali bez pneumatika! (FOTO)

Pijani Englez vozio autoputem, ali bez pneumatika! (FOTO)

Britanska saobraćajna policija, u oblasti Norfolk, na svom Twitter profilu je objavila neobičan incident. Na autoputu A11 zaustavljen je automobil koji je "izgubio" pneumatik i kretao se samo na čeličnoj felni. Tačnije, na nečemu što je ostalo od felne...

BMW X6 2023
Slika nedelje