AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Oba modela multifunkcionalnog Comboa već su ovenčena nagradama za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo)...

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

Domaća publika će sada prvi put imati priliku da se uveri u sve kvalitete ovog vozila na Opelovom štandu u Hali 4 Beogradskog sajma. Pored premijera Opel je pripremio i specijalnu sajamsku akciju koja se odnosi na sve izložene automobile, a trajaće do završetka Sajma, 31.marta, i duže ukoliko uslovi i lager to dozvole.


„Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo Cargo – obe u brojnim varijantama. Combo Life i Combo Cargo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Combo Life koji je stekao epitet najboljeg prijatelja porodice je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta sa dovoljno prostora za do 2,693 litara prtljaga. Transporter (lako komercijalno vozilo) je dostupan sa dva reda sedišta i krovnim otvorom. Nudi tovarni prostor zapremine do 4,4 m3, a razvijen je sa ambicijom da profesionalcima ponudi maksimalnu efikasnost“, rekao je Aleksandar Nikolić, menadžer prodaje komercijalnih vozila.

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

U Hali 4 Opel je izložio i svoje ostale adute: Astru, Inigniu, Corsu, SUV modele, a na komercialnom delu štanda Vivaro i Movano.


„Pored Comboa naš akcenat na ovogodišnjem salonu automobila je na Opelovim bestselerima Corsi, koja je u svetu do sada prodata u 12 miliona primeraka i naravno Astri, koja je godinama naš najprodavaniji model na domaćem tržištu. Veliku pažnju poklanjamo i X šampionima, Opelovim SUV modelima: Grandland X, Crossland X i Mokka X. Tu je i Insignia kao Opelovo remek delo, pre svega zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase“, rekla je Irena Trifunović Opelova menadžerka za marketing i komunikacije za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.


Svi izloženi automobili do kraja Sajma moći će da se kupe po cenama u okviru specijalne sajamske akcije. Takođe tokom 54. Međunarodnog salona automobila kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponudu za kupovinu novih Opel vozila uz 0.0% kamate za kredit i rokom otplate do 36 meseci, namenjenu fizičkim licima. U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Kupac sam odlučuje da li želi da iskoristi uslugu „Opel finansiranja“ sa 0% kamate ili će izabrati najnižu ratu. Pod navedenim uslovima mogu se kupiti svi modeli iz Opelove game.


Opel ove godine obeležava 120 godina od proizvodnje prvog automobila, kada je udovica Adama Opela, četiri godine posle njegove smrti, a po savetu svojih sinova odlučila da započne proizvodnju automobila.

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

„Ono što je 1899. godine započelo u garaži u nemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada. Opel je od starta krasila želja da mobilnost bude dostupna svima, a ne samo bogatim pojedincima, pa u skladu sa tim kompanija i danas funkcioniše pod motom Budućnost pripada svima“, rekao je Nenad Buha, menadžer prodaje Opel Srbija.


U toku je najveća ofanziva proizvoda koju je kompanija sprovela u svojoj istoriji. Nakon uvođenja sedam novih modela 2017. godine, i još tri nova tokom 2018. godine: Insignia GSi, Corsa GSi i novo izdanje Comboa, u ovoj godini planirana je nova Corsa. Do 2020. godine iz Opela će izaći ukupno devet novih modela. Kao velika novost iz komapnije dolazi i povratak na rusko tržište gde će kao značajno pojačanje rukovodećem timu doći i dosadašnji direktor Opel Srbija, Dragan Nenadović.


PR

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje