AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

S Leasing i S Rent po 15. put na Međunarodnom salonu automobila

S Leasing i S Rent po 15. put na Međunarodnom salonu automobila

Kompanije S Leasing i S Rent, članice Erste Grupe, pripremile su posebnu ponudu za 54. Međunarodni salon automobila, koji počinje danas i traje do 31. marta na Beogradskom sajmu...

Iz ponude se izdvaja pogodnost za kupce automobila kroz operativni lizing preko S Renta, kojima je Kasko osiguranje dve godine uključeno u mesečnu zakupninu, bez učešća u šteti. Dodatno, kao glavni i strateški partner kompanije BMW, S Leasing nudi kupovinu serije 5, kao i serije džipova X1 i X3 ovog premium brenda po fiksnoj kamatnoj stopi od jedan odsto.


„Sajamska ponuda podrazumeva da klijenti polovinu vremena otplate ne razmišljaju o Kasko osiguranju. Preliminarno odobrenje lizinga dajemo na licu mesta, uz mogućnost dobijanja vozila u roku od 48 sati“, naglasio je Rastislav Drljić, direktor Direkcije prodaje u kompaniji S Leasing i dodao da očekuje da će ovogodišnji Međunarodni salon automobila nadmašiti prethodne po prodaji novih putničkih vozila.


S Rent će po prvi put ove godine na Međunarodnom salonu ponuditi uslugu zakupa putničkih i lakih komercijalnih vozila. U mesečnu zakupninu uključeni su troškovi registracije, osiguranja, pneumatika i održavanja automobila. Prednosti ovakvog načina zakupa su velika fleksibilnost koja se nudi klijentima u pogledu obima dodatnih usluga koje žele da budu uključene u ratu i periodu zakupa.


Dodatna pogodnost je to što se većina troškova u vezi sa korišćenjem vozila plaća kroz jednu ratu, koja se kreira u skladu sa potrebama i mogućnostima klijenata. Svi navedeni sajamski uslovi važe do kraja aprila.


Prema zvaničnim tržišnim podacima, S Leasing i S Rent su u poslednjih pet godina u prve tri kompanije po finansiranju novih putničkih vozila u Srbiji. Ukupna prodaja je u 2018. godini porasla približno 20 odsto u odnosu na prethodnu godinu i iznosi oko 60 miliona evra, od čega putnička vozila čine nešto više od polovine portfolija.


„U prošloj godini smo finansirali ukupno 1.146 novih putničkih vozila, bruto vrednosti 35,6 miliona evra. Ukupan rast volumena finansiranja putničkih automobila iznosi čak 122 odsto u periodu od 2015. do kraja 2018. godine. Fizička lica učestvuju sa 10-12 procenata u broju prodatih vozila i iznosu finansiranja vozila, sa tendencijom rasta“, ističe Drljić.


S Leasing i S Rent su u proteklih deceniju i po sklopili oko 24.000 ugovora i finansirali predmete lizinga u ukupnoj vrednosti od više od 700 miliona evra, za oko 12.000 klijenata.


PR

Renault brine za bezbednost naše dece

Renault brine za bezbednost naše dece

U ponedeljak 03.juna 2018. u osnovnoj školi Danilo Kiš na Voždovcu, održan je edukativni čas na temu  bezbednosti dece u saobraćaju čime je i zvanično obeležen početak tradicionalne akcije „Bezbednost za sve“...

Lamborghini Lanzador concept
Slika nedelje