AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Nakon uspeha sa prethodnim ostvarenjem, BMW Grupa je na globalnom nivou nastavila saradnju sa ekipom filma “Nemoguća misija”, na najnovijem nastavku pod nazivom „Otpadnička nacija”.

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Zahvaljujući BMW automobilima i motorima koji su korišćeni u filmu, svi ljubitelji dobre akcije zaista mogu uživati u uzbudljivoj i dinamičnoj vožnji tajnog agenta Itana Hant.  Nastavkom saradnje sa filmskim studijom Paramount Pictures, i premijerom filma „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ u Srbiji, najavljen je i dolazak restilizovane verzije BMW-a Serije 3 na domaće tržište.

Nakon svetske premijere pre samo nekoliko dana, domaća publika imala je priliku da uživa u vratolomijama legendarnog agenta Itana Hanta, koga igra Tom Kruz, kao i uzbudljivim akcijama i scenama sa BMW vozilima, posebno modelom Serije 3. U najnovijem nastavku kultnog akcionog fenomena 21. veka, Itan Hant, nalazi se u neprestanoj nevolji, konstantno preispitujući svoju fizičku, psihičku i emotivnu izdržljivost. Svako novo ostvarenje ovog serijala dalje pomera granicu između klasične drame o špijunu protiv špijuna i uzbudljivih scena koje se prepričavaju. „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ predstavlja kombinaciju akcije, intrige i humora u specifičnom iskustvu koje publiku ostavlja bez daha i pruža joj osećaj avanture i impozantnosti u filmskom ostvarenju. Akciju ističu BMW vozila koja su prisutna u brojnim scenama – novi BMW Serije 7 prikazuje stil i eleganciju, novi BMW M3 sa vrhunskim performansama i odlikama trkačkih automobila, uz model BMW motora S 1000 RR, gledaoce ostavlja bez daha u neverovatnim scenama vožnje. U filmu su prisutni i BMW X5 xDrive 40e, prvi BMW hibridni automobil sa baterijom, kao i BMW Serije 6 kabriolet.

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Kao oficijelni uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore, kompanija Delta Motors bila je prisutna na domaćoj premijeri najnovijeg nastavka “Nemoguće misije - otpadnička nacija” koji je od 30. jula na repertoaru svih bioskopa. Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa performansama BMW automobila i motora korišćenih u filmu. I dok će fanovi „Nemoguće misije“ širom sveta tokom leta uživati u novim i uzbudljivim akcijama sa BMW vozilima na filmskom platnu, kompanija Delta Motors, nakon lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini, vrši završne pripreme za dolazak restilizovane Serije 3, potpuno novog BMW-a X1 i Serije 7.

PR

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima. Kompaktni SUV sa Blitz amblemom postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica...

Svečano otvoren novi Citroen salon u okviru AK Kompresor

Svečano otvoren novi Citroen salon u okviru AK Kompresor

Auto kuća Kompresor, jedan od vodećih dilera i servisera automobila u Srbiji, ponosno je objavila saradnju sa renomiranim francuskim brendom automobila, Citroën. Tim povodom, otvoren je novi Citroën salon na Dorćolu, obeležavajući početak jedinstvene ponude vozila i servisa za sve ljubitelje ovog brenda...

123456. . .1580
Lamborghini Lanzador concept
Slika nedelje