AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Nakon uspeha sa prethodnim ostvarenjem, BMW Grupa je na globalnom nivou nastavila saradnju sa ekipom filma “Nemoguća misija”, na najnovijem nastavku pod nazivom „Otpadnička nacija”.

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Zahvaljujući BMW automobilima i motorima koji su korišćeni u filmu, svi ljubitelji dobre akcije zaista mogu uživati u uzbudljivoj i dinamičnoj vožnji tajnog agenta Itana Hant.  Nastavkom saradnje sa filmskim studijom Paramount Pictures, i premijerom filma „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ u Srbiji, najavljen je i dolazak restilizovane verzije BMW-a Serije 3 na domaće tržište.

Nakon svetske premijere pre samo nekoliko dana, domaća publika imala je priliku da uživa u vratolomijama legendarnog agenta Itana Hanta, koga igra Tom Kruz, kao i uzbudljivim akcijama i scenama sa BMW vozilima, posebno modelom Serije 3. U najnovijem nastavku kultnog akcionog fenomena 21. veka, Itan Hant, nalazi se u neprestanoj nevolji, konstantno preispitujući svoju fizičku, psihičku i emotivnu izdržljivost. Svako novo ostvarenje ovog serijala dalje pomera granicu između klasične drame o špijunu protiv špijuna i uzbudljivih scena koje se prepričavaju. „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ predstavlja kombinaciju akcije, intrige i humora u specifičnom iskustvu koje publiku ostavlja bez daha i pruža joj osećaj avanture i impozantnosti u filmskom ostvarenju. Akciju ističu BMW vozila koja su prisutna u brojnim scenama – novi BMW Serije 7 prikazuje stil i eleganciju, novi BMW M3 sa vrhunskim performansama i odlikama trkačkih automobila, uz model BMW motora S 1000 RR, gledaoce ostavlja bez daha u neverovatnim scenama vožnje. U filmu su prisutni i BMW X5 xDrive 40e, prvi BMW hibridni automobil sa baterijom, kao i BMW Serije 6 kabriolet.

Saradnja BMW grupe i filma Nemoguća misija - otpadnička nacija

Kao oficijelni uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore, kompanija Delta Motors bila je prisutna na domaćoj premijeri najnovijeg nastavka “Nemoguće misije - otpadnička nacija” koji je od 30. jula na repertoaru svih bioskopa. Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa performansama BMW automobila i motora korišćenih u filmu. I dok će fanovi „Nemoguće misije“ širom sveta tokom leta uživati u novim i uzbudljivim akcijama sa BMW vozilima na filmskom platnu, kompanija Delta Motors, nakon lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini, vrši završne pripreme za dolazak restilizovane Serije 3, potpuno novog BMW-a X1 i Serije 7.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje