AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Stiže Mini sa 4x4 pogonom!

Stiže Mini sa  4x4 pogonom!

Svi kupci Minija od sledeće godine će moći da doplate integralni pogon, nezavisno od agregata koji pokreće njihovog ljubimca. Pogon na sve točkove, za Mini razvijaju BMW i kompanija Getrag...

Stiže Mini sa  4x4 pogonom!

Podsetimo, firma Getrag, koja snadbeva BMW menjačima, započela je testiranja pogona za sve točkove za automobile kompakt klase. Pogon je razvijen u saradnji sa BMW-ovim stručnjacima, a detaljno podešavanje sledi na stazi Nurburgring. Goran Saric - Automagazin

Audi 1.4 TFSI - novi high-tech motor za Audi A3

Audi 1.4 TFSI - novi high-tech motor za Audi A3

Inženjeri i tehničari kompanije Audi već dugo vremena demonstriraju efektivnost FSI tehnologije u kombinaciji sa turbo punjačem. Dokaz kvaliteta je osvajanje titule "Motor Godine" za 2.0 FSI agregat. Koncept ovog agregata je identičan sa konceptom 1.4 TFSI agregata, kojim Audi proširuje ponudu motora u modelu A3...
Ford investira 675 miliona eura u Rumuniju

Ford investira 675 miliona eura u Rumuniju

Ford Motor kompanija planira razvoj fabrike u Krajovi, u Rumuniji, u jedno od najvažnijih postrojenja koja pružaju podršku zahtevima proizvodnje vozila i motora Forda u Evropi, saopštila je juče kompanija.
Nove nagrade za Land Rover Discovery 3

Nove nagrade za Land Rover Discovery 3

Land Rover Discovery 3, jedno od najviše nagrađivanih vozila sa 4x4 pogonom je dobio još jednu nagradu za najbolji „vučni automobil od preko 1900kg“ na dodeli nagrada za 2007. godinu Practical Caravan, What Car? i Camping & Caravanning Club Towcar awards 2007.
Grand Motors - Ford Mondeo, letnja ponuda

Grand Motors - Ford Mondeo, letnja ponuda

Kompanija Grand Motors, generalni uvoznik Forda, organizuje letnju promotivnu prodaju novog Ford Mondea. Potencijalnim kupcima, zainteresovanim za novog Ford Mondea, Grand Motors, u saradnji sa višegodišnjim partnerima S-Leasingom i Wiener Stadische osiguranjem, nudi atraktivne uslove finansiranja: fiksnu kamatu tokom celog trajanja lizinga, najniže stope na premiju osiguranja i brzo odobravanje lizing aranžmana.
Ford zabeležio rast prodaje u prvom polugodištu

Ford zabeležio rast prodaje u prvom polugodištu

Zahvaljujući jakim performansama cele game, Ford je u prvoj polovini 2007. ostvario porast prodaje za 4,6 %, i dostigao cifru od 952,500 jedinica, što predstavlja tržišno učešće od 8,9 %. Na preko 20 glavnih tržišta Evrope, Ford je prodao 169,000 vozila u junu, što predstavlja porast prodaje od 1,2 %, i porast tržišnog udela od 8,4%.
Mercedes Bluetec u Evropi već ove godine

Mercedes Bluetec u Evropi već ove godine

Iako je prvo bilo objavljeno da će kompanija Mercedes Bluetec tehnologiju lansirati na evropsko tržište tek sledeće godine, nedavno je došlo do promene odluke i Bluetec tehnlogoja stiže u Evropu več krajem tekuće godine. Šta je to Bluetec?
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje