AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyo ekspanzija u Srbiji

Toyo ekspanzija u Srbiji

"Diferencijacija proizvoda prema zahtevima kupaca" jeste osnovni moto gumarske kompanije Toyo, koja je od januara 2007. odlučila da pojača aktivnosti na tržištu Srbije. Beogradska firma AP Sport postala je ekskluzivni uvoznik odličnih pneumatika srednjeg cenovnog ranga, koja će uskoro kupcima nuditi čak trogodišnju garanciju na ove svetski popularne gume...

Toyo ekspanzija u Srbiji

Podsetimo, kompanija Toyo Tires osnovana je daleke 1945. godine i danas se nalazi na vodećem mestu među poznatim proizvođačima guma. Godišnja produkcija pneumatika Toyo iznosi 3.100.000 jedinica, što je svrstava među 10 najpopularnijih proizvođača u svetu. Važno je istaći da kompaniju Toyo karakteriše japanska ozbiljnost i sigurnost u kvalitet, što potvrđuje činjenica da je plan kompanije proširenje kapaciteta na 5 miliona proizvedenih primeraka, do 2008. godine.

Toyo ekspanzija u Srbiji

Čelnici firme AP Sport istakli su da u širokoj paleti proizvoda kupac može izabrati gume iz grupe standardnih performansi, pa sve do vrlo visokih performansi, ali i vrlo retku trkačku gumu sa homologacijom za korišćenje u redovnom saobraćaju (model R888). Toyo gume, koje stižu na naše tržište, proizvedene su u Japanu, a još jedna važna prednost za kupce u našoj zemlji biće cena. Toyo pneumatici su izuzetno popularni na tržištima susednih zemalja. Hrvatska je dostigla prodaju od čak 70.000 Toyo pneumatika godišnje. Više informacija o modelima na oficijelnom portalu firme AP Sport. Goran Sarić - Automagazin

Audi 1.4 TFSI - novi high-tech motor za Audi A3

Audi 1.4 TFSI - novi high-tech motor za Audi A3

Inženjeri i tehničari kompanije Audi već dugo vremena demonstriraju efektivnost FSI tehnologije u kombinaciji sa turbo punjačem. Dokaz kvaliteta je osvajanje titule "Motor Godine" za 2.0 FSI agregat. Koncept ovog agregata je identičan sa konceptom 1.4 TFSI agregata, kojim Audi proširuje ponudu motora u modelu A3...
Ford investira 675 miliona eura u Rumuniju

Ford investira 675 miliona eura u Rumuniju

Ford Motor kompanija planira razvoj fabrike u Krajovi, u Rumuniji, u jedno od najvažnijih postrojenja koja pružaju podršku zahtevima proizvodnje vozila i motora Forda u Evropi, saopštila je juče kompanija.
Nove nagrade za Land Rover Discovery 3

Nove nagrade za Land Rover Discovery 3

Land Rover Discovery 3, jedno od najviše nagrađivanih vozila sa 4x4 pogonom je dobio još jednu nagradu za najbolji „vučni automobil od preko 1900kg“ na dodeli nagrada za 2007. godinu Practical Caravan, What Car? i Camping & Caravanning Club Towcar awards 2007.
Grand Motors - Ford Mondeo, letnja ponuda

Grand Motors - Ford Mondeo, letnja ponuda

Kompanija Grand Motors, generalni uvoznik Forda, organizuje letnju promotivnu prodaju novog Ford Mondea. Potencijalnim kupcima, zainteresovanim za novog Ford Mondea, Grand Motors, u saradnji sa višegodišnjim partnerima S-Leasingom i Wiener Stadische osiguranjem, nudi atraktivne uslove finansiranja: fiksnu kamatu tokom celog trajanja lizinga, najniže stope na premiju osiguranja i brzo odobravanje lizing aranžmana.
Ford zabeležio rast prodaje u prvom polugodištu

Ford zabeležio rast prodaje u prvom polugodištu

Zahvaljujući jakim performansama cele game, Ford je u prvoj polovini 2007. ostvario porast prodaje za 4,6 %, i dostigao cifru od 952,500 jedinica, što predstavlja tržišno učešće od 8,9 %. Na preko 20 glavnih tržišta Evrope, Ford je prodao 169,000 vozila u junu, što predstavlja porast prodaje od 1,2 %, i porast tržišnog udela od 8,4%.
Mercedes Bluetec u Evropi već ove godine

Mercedes Bluetec u Evropi već ove godine

Iako je prvo bilo objavljeno da će kompanija Mercedes Bluetec tehnologiju lansirati na evropsko tržište tek sledeće godine, nedavno je došlo do promene odluke i Bluetec tehnlogoja stiže u Evropu več krajem tekuće godine. Šta je to Bluetec?
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje