AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi VW Caddy 2020 stiže na autosalonu u Ženevu - prve skice

Novi VW Caddy 2020 stiže na autosalonu u Ženevu - prve skice

Prva skica novoj Volkswagenovog "radnika", otkriva nam da njegov dizajn neće zaostajati za osmom generacijom Golfa. Novitet nam stiže u martu mesecu, na autosalonu u Ženevi...

Kategorija malih dostavnih vozila je uvek interesantna i za mnogobrojne vozače predstavlja idealan izbor. Zahvaljujući velikom prostoru, sposobni su da prevezu višečlanu porodicu sa kompletnim prtljagom. Volkswagen u ovom segmentu ima veoma popularan automobil, koji nam uskoro stiže u novoj generaciji.

Novi VW Caddy 2020 stiže na autosalonu u Ženevu - prve skice

Novi Caddy može se pohvaliti platformom MQB, koju koristi i novi Golf. Dizajnerski takođe nastavlja priču koju smo videli na novom Golfu osme generacije, a primećujemo da su dizajneri inspiraciju pronašli i u električnom ID.3. Ono što serijski primerak sigurno neće imati, to su velike i atraktivne felne koje možemo videti na skici.

Pod haubom možemo očekivati sličnu motorizaciju kao kod Golfa "osmice", što znači da će ga pokretati benzinski 1,5-litarski agregat TSI, kao i dizelski 2.0 TDI motor. I novi Caddy će proći fazu elektrifikacije, što znači da će biti opremljen 48-voltnim mild-hibridnim sistemom, a možemo očekivati i dolazak plug-in hibridne verzije.

Automagazin.rs

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

U svetlu usvojene Uredbe Vlade Srbije u vezi sa subvencionisanom obnovom voznog parka, Taxi prevoznici iz Srbije pokazali su posebno interesovanje za vozila iz Toyotine game...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje