AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

... uključujući karakterističnu masku marke Opel Vizor na prednjoj strani i samouvereno postavljenu pločicu sa imenom pozadi. Najprodavaniji mali automobil 2021. i 2022. godine u Nemačkoj i Velikoj Britaniji sada je dostupan u svim Opel salonima u Srbiji.

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Svaka nova Corsa već ima brojne tehnologije i sisteme pomoći vozaču kao standardnu opremu. Lista uključuje upozorenje na sudar unapred sa automatskim kočenjem u nuždi i detekcijom pešaka; pomoć pri održavanju trake; i upozorenje na pospanost. Dodatni elektronski „pomagači“ čine vožnju i manevrisanje sigurnijim i opuštenijim. Ponuda se proteže na bočne štitnike i novu panoramsku kameru za nazad, visoke rezolucije. Dizajn nove Corse je takođe moderniji i moderniji, sa nepogrešivim Opel Vizorom na prednjem delu i natpisnom pločicom koja se ponosno nalazi u sredini vrata prtljažnika. Zahvaljujući brojnim novim karakteristikama, Corsa takođe stvara modernu atmosferu za dobar osećaj u unutrašnjosti.

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Ispod haube, osnovnu varijantu pokreće efikasan benzinski motor od 55 kW/75 ks (potrošnja goriva prema WLTP2: 5,4-5,3 l/100 km, emisija CO2 120 g/km; oba kombinovana).


Nova Opel Corsa se može naći i isprobati u svim ovlašćenim Opelovim salonima. Da li zaista tako dobro izgleda? Yes, of Corsa.


PR

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje