AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio, postprodajna marka koju je Renault Grupa osnovala 1998., nudi sveobuhvatnu ponudu rezervnih delova koji su u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti identični originalnim delovima. Marka je ovog meseca predstavila i novu generaciju guma koje stvaraju dodatnu vrednost za najširi krug kupaca...

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Na tržištu na kojem se vozači sve više oslanjaju na gume za sve sezone, Motrio predstavlja sveobuhvatnu ponudu guma „Fairway”. Letnje gume iz ove ponude su predstavljene u februaru, gume za sve sezone u aprilu, a zimske u junu.


„Motrio želi da proširi svoju ponudu rezervnih delova i da postane vodeća marka za sva vozila u drugoj i trećoj fazi životnog ciklusa, čime bi pokrio 80 % vozila na evropskim putevima. Zbog toga ponuda Fairway predstavlja važan korak prema tom cilju. Saradnja sa našim novim proizvođačem će nam pomoći da kupcima pružimo kompletnu ponudu guma vrhunskih performansi, što ćemo i dokazati kroz nezavisna ispitivanja. Do 2025. godine, Motrio će u svojoj ponudi imati više od 30.000 proizvoda” dodaje Guy-Olivier Ducamp, direktor postprodaje Renault Grupe.

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Novi modeli dimenzija od 13 do 20 inča su prikladni za najrazličitija vozila i adekvatna su zamena za premium gume. Gume Motrio Fairway neprestano se poboljšavaju kako bi pružile optimalnu sigurnost i veću dugotrajnost usled ujednačenog trošenja. Pored toga obezbedjuju sjajno prianjanje i precizno zakretanje, otpornost na vodeni klin, izvanredno prianjanje na suvim putevima i efikasno kočenje na klizavim površinama.

 


Zahvaljujući ovim rezultatima, vrednost prianjanja na mokroj podlozi letnjih guma Motrio Fairway ima ocenu B, a vrednost otpora kotrljanja ocenu C (prema Uredbi EU-a o označivanju guma).

Motrio predstavlja novu ponudu guma

„Kvalitet i cena dostupni svima” je glavni moto marke Motrio, a to potvrđuje i nova ponuda cenovno pristupačnih guma o čijem kvalitetu svedoče evropske oznake. Motrio Fairway pomaže krajnjim kupcima da maksimalno smanje potrošnju goriva i iskoriste prednosti pristupačnih cena na tržištu koje beleži trend poskupljenja.


PR

Predstavljen novi, potpuno električni MINI Cooper

Predstavljen novi, potpuno električni MINI Cooper

Novi, potpuno električni MINI Cooper pete generacije predstavlja spoj prepoznatljive tradicije i aktuelnih inovacija, čime MINI jasno sledi svoju strategiju da do 2030. godine postane brend sa svim potpuno električnim modelima...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje