AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia na sajmu savremene elektronike CES 2024 predstavlja svoju viziju PBV modela

Kia na sajmu savremene elektronike CES 2024 predstavlja svoju viziju PBV modela

Kia je nedavno najavila kako će izraz PBV (Purpose Built Vehicles, namenska vozila) po novom značiti "Platform Beyond Vehicle" i da kako će na sajmu CES 2024 u Las Vegasu (SAD) zvanično predstaviti svoj globalni PBV posao...

Ovaj korejski brend tada će predstaviti svoju buduću gamu vozila PBV i poslovnu viziju, kao i razotkriti nekoliko konceptnih modela PBV. Kia PBV je celovito rešenje mobilnosti, koje združuje nameni primerena električna vozila s naprednim programskim rešenjima, što će otvoriti vrata novim poslovima i načinima života.


Kia se tako nakon pet godina vraća na sajam savremene elektronike CES, gde će brojni govornici predstaviti poslovne strategije PBV i viziju budućnosti, uključujući namensku mašinsku opremu, koja donosi tehnologije modularizacije Easy Swap i Dynamic Hybrid, digitalna rešenja razvijena u okviru napredne programske opreme grupacije Hyundai Motor Group, kao i planove za globalno partnersko povezivanje. Kia će od 9. do 12. januara organizovati i unutrašnju izložbu PBV u zapadnoj dvorani LVCC i spoljnu izložbu električnih vozila na centralnom trgu LVCC.

Predstavljanje novih konceptualnih modela i tehnologije Kia PBV


Na izložbi Kia PBV predstaviće se pet konceptnih modela, uključujući i prvo vozilo PBV, čija je serijska proizvodnja planirana u 2025. godini, a tu će biti i nekoliko vrsta ekskluzivnih tehnologija Kia PBV, kao i prezentacija PBV vozila koja će naglasiti strategiju ove kompanije na području programski opredjeljenih vozila i planove za partnersko povezivanje.


Predstavljanje Kijine vizije "EV za sve" s izloženim konceptima EV3 i EV4 te modela EV9 i EV6 GT


Na izložbi električnih vozila predstaviće se i Kijina vizija "električnih vozila za sve" s konceptnim vozilima EV3 i EV4 te modelima EV9 i EV6 GT, dok će ujedno predstaviti brojne prednosti životnog stila koji kupcima donosi sve veća ponuda električnih vozila Kia.


Kijina novinarska konferencija na sajmu CES 2024 odvijaće se u Mandalay Bayu u ponedeljak, 8. januara u 15 sati (po srednjeevropskom vremenu), uz prenos uživo na worldwide.kia.com.


PR

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje