AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalna ponuda Citroen vozila sa lagera - C4 i novi C4 X na popustu samo do 15.11

Specijalna ponuda Citroen vozila sa lagera - C4 i novi C4 X na popustu samo do 15.11

Citroën C4 i novi C4 X predstavljaju vrhunsku esenciju udobnosti, tehnologija i dizajna. Dinamičan izgled daju im povišeni oblik karoserije, koji je postavljen na točkove velikog prečnika, i jedinstveni dizajn koji nudi mnogobrojne mogućnosti personalizacije...

Sa modelima C4 i C4 X, Citroën je održao svoje obećanje da će proizvoditi modele sa posebno udobnim i prijatnim osećajem u kabini. Udobnost u vožnji je dobijena oslanjanjem na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima® i sedištima Advanced Comfort. Uvedene su i mnogobrojne tehnologija za povezivanje i tehnologije za pomoć u vožnji, među kojima je Highway Driver
Assist za poluautonomnu vožnju i head-up displej u visini očiju vozača.


Prostranost i sveopsti osećaj sigurnosti dobijaju se zahvaljujući velikom prostoru za kolena u drugom redu i velikom prtljažniku. Svakodnevna vožnja je olakšana otvaranjem i pokretanjem vozila bez ključa, prarkiranjem uz prošireni sistem nadgledanja od 360⁰, automatskom zamenom dugih i kratkih svetala, prilagodljivim tempomatom, funkcijom Stop&Go, sistemom za nadzor mrtvog ugla, proširenim prepoznavanjem znakova sa ograničenjem i preporukama brzine, Active Safety Brake kočionim sistemom i sa još mnogim mogućnostima.

 

C4 predstavlja jedinstven koncept u domenu segmenta kompaktnih limuzina sa povišenim stavom koji prepliće eleganciju i dinamičnost limuzine sa primetnim preuzimanjem standarda SUV modela.
Novi C4 X kombinuje elegantnu siluetu fastbacka sa modernim stavom SUV-a uz vanvremensku prefinjenost i prostranost modela sa 4 vrata.


C4 i novi C4 X pripadaju najnovijoj generaciji Citroën porodice i nude nov, svež i jedinstven stil kupcima koji su u potrazi za elegantnom alternativom hečbekovima i SUV vozilima.


PR

Renault Symbioz
Slika nedelje