AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel ADAM stigao u Srbiju

Opel ADAM stigao u Srbiju

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel je na tržište Srbije doveo mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu. Opel ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog ADAM-a čini potpuno jedinstvenim...

Opel ADAM stigao u Srbiju

Direktor Opela za Srbiju, Dragan Nenadović

 

Sve prednosti Opel ADAM-a Opel je sinoć predstavio domaćoj publici na promociji u Beogradskom lokalu Supermarket.

“Novi ADAM nudi veliki potencijal za rast našeg brenda i veoma smo ponosni što ovaj moderan mali automobil unosi u segment ono najbolje iz nemačkog konstruisanja, a koliko Opel očekuje od ovog automobila govori i činjenica da se sa njim vraća u auto sport.” izjavio je direktor Opela, Dragan Nenadović.

ADAM donosi inovativni pristup enterijeru. Kupci mogu da biraju između tri različita, visoko individualizovana ambijenta ili okruženja: JAM je nekonvencionalan, moderan i šaren, GLAM donosi elegantnija, prefinjenija podešavanja, dok se SLAM dopada osobama sa energičnim i sportskim držanjem. Dragan Nenadović, objašnjava: “Nijedan drugi automobil u ovom segmentu ne može biti personalizovan do te mere kao Opel ADAM, obzirom da nudimo doslovno preko 4 milijarde kombinacija,  to jest za svakog odraslog čoveka na Zemlji po jednu.”

Opel ADAM stigao u Srbiju

Dragan Nenadović i Aleksandra Jeftanović

 

ADAM je prvi automobil sa Opelovim potpuno novim, vrhunskim info-zabavnim sistemom. Novi sistem je ekskluzivan u A-segmentu. Novi info-zabavni sistem čini izabrani smartfon sadržaj, uključujući internet aplikacije poput GPS navigacije dostupnim u kabini automobila. Opel ADAM sa the IntelliLink sistemom za informisanje i zabavu dostupan je i sa kompletnom integracijom za Siri Eyes Free aplikaciju, jedinstvenog inteligentnog asistenta iz kompanije Apple koji vam pomaže da završite obaveze dok vozite samo tako što ćete to zatraziti.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Opel Adam

 

Upotrebom tastera na volanu, kupci sa kompatibilnim iPhone telefonom mogu da nalože Siri asistentu da uradi brojne zadatke dok oni bezbedno drže pogled na putu, a ruke na volanu. Ovo je nešto više od tradicionalne aktivacije glasom  - možete da razgovarate sa Siri asistentom u ADAM-u baš kao što biste razgovarali sa nekom osobom. Kako bi dodatno smanjili ometanje, Apple i Opel su funkcionalost hands-free opcije podigli na još viši nivo sa Siri Eyes Free režimom koji omogućava interakciju sa Apple uređajem koristeći samo glas. Ova jedinstvena karakteristika je besplatna u svim ADAM modelima opremljenim IntelliLink sistemom koji budu naručeni od sada.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Ana Stanić, Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović

 

Među brojnim zvanicama bili su ljudi iz različitih sfera javnog života Srbije, a među njima: voditelji Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžič, pevačica Ana Stanić, Momčilo Bajagić Bajaga, Mirko i Mladen Alvirović, naš proslavljeni trkač Andrej Kolundžić i mnogi drugi. Uz prisustvo brojnih gostiju, novinara, Opelovih partnera, promocija se nastavila uz koncert grupe Sevdah Baby do kasno u noć.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Momčilo Bajagić Bajaga

 

Potpuno novi Opel ADAM može se naručiti po ceni već od 11.050 eura, sa bogatom opremom koja obuhvala: aluminijumske felne, manuelni klima uređaj, električne podizače prozora, električno podešavanje retrovizora, kožni volan sa aluminijumskim umetcima, radio CD3.0 sa Bluetooth-om, ESP, tempomat, prednjie vazdušne jastuke za vozača i suvozača kao i bočne vazdušne jastuke.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Da li je to Adam pronašao dve Eve?


Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje