AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Subaru Impreza stiže za nekoliko dana - prva fotografija

Nova Subaru Impreza stiže za nekoliko dana - prva fotografija

Subaru će predstaviti novu generaciju modela Impreza za modelsku godinu 2024, i to ovog meseca u Los Angelesu...

Subaru, za razliku od drugih proizvođača, nije pružio više informacija o novoj generaciji modela Impreza, a na fotografiji ne možemo puno toga videti.


Možemo videti da će linije haube i krova pratiti aktuelnu generaciju, tako da ne treba da očekujemo revoluciju u dizajnu, već evoluciju postojećeg. Subaru pogon na sve točkove AWD biće deo standardne tehnike u ovom modelu, po čemu je Subaru prepoznatljiv već dugi niz godina.


Untrašnjost je modernizovana po uzoru na model XV, koji se u evropi zove Crosstrek. U ponudi motora trebao bi se naći hibridni 2.0 MHEV, koji je uparen sa SVT menjačem. Nova generacija Impreze u prodajnim salonima bi se trebala naći u drugoj polovini 2023. godine.

 

Zvanična premijera je zakazana za 17. novembar tekuće godine.


Automagazin.rs

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Škoda Auto otkriva četvrtu generaciju modela Superb, s kratkim klipom koji nudi uvid u istaknute detalje spoljašnjosti i unutrašnjosti. Svetska premijera zakazana je za 2. novembar u 19 časova i biće emitovana uživo na Škoda Storyboard-u i Škoda YouTube, X i LinkedIn kanalima...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje