AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Grupa predstavlja šest svetskih premijera u Parizu

Renault Grupa predstavlja šest svetskih premijera u Parizu

Renault, Dacia, Alpine i Mobilize su potvrdili svoje učestvovanje na predstojećem Pariškom sajmu automobila koji će se, pod sloganom „Revolution is on”, održati u izložbenom centru Porte de Versaillesu (dvorana 6) od 17. do 23. oktobra 2022...

Na ovom događaju koji se nipošto ne propušta svaki brend će dobiti priliku da predstavi najmanje jedan novi model u ponudi, ali i da pokaže najnovije inovacije, predstavi nove saradnje kao i da izloži nekoliko kultnih vozila iz svoje ponude.


NOVITETI KOJE NE SMETE PROPUSTITI


Tri svetske premijere marke Renault


Renault će svetu predstaviti reizdanje kultnog Renaulta 4, kao i novi Kangoo E-Tech electric, posebno dizajniran za porodice (dostupan u zavisnosti od tržišta). Za kraj celogodišnje proslave 50. godišnjice Renaulta 5, javnost će imati priliku da otkrije jedan sportski i nekonvencionalni prototip. Pored toga, Renault će po prvi put izložiti modele sa kojima kreće u ponovno osvajanje C-segmenta: Megane E-Tech electric i novi Austral E-Tech hibrid.


Dacia: novi vizuelni identitet!


Dacia će na Pariškom sajmu automobila predstaviti završnu fazu transformacije svog vizuelnog identiteta započete sredinom 2021. godine, prvo u području komunikacije i marketinga, da bi se početkom 2022. proširila i na dilersku mrežu. Kako izgleda novi vizuelni identitet na svim modelima marke, saznaćete u Parizu. Reč je o strateškom potezu marke i istorijskom izazovu u automobilskoj industriji: posetite Dacijin izložbeni prostor i otkrijte novi dizajn kao i nova područja delovanja marke koja idu mnogo dalje nego što to izloženi modeli daju da se nasluti.


Ekskluzivni konceptni automobil marke Alpine


Marka Alpine će takođe učestvovati na Pariškom salonu automobila kako bi predstavila sportske automobile današnjice i sutrašnjice. Uz najnovije inovacije i tehnologije iz Formule 1, marka će predstaviti novu fazu vlastite transformacije: najnoviji konceptni automobil koji spaja budućnost i sportsku strategiju marke.


Mobilnost za 1, 2 ili više osoba... I pregršt usluga koje nudi Mobilize


Posvećen novim rešenjima mobilnosti, Mobilize će predstaviti vozila budućnosti i koncepte koji odražavaju njegovu viziju mobilnosti u gradovima. Ovim povodom će izložiti i konceptni automobil Mobilize Duo prilagođen za usluge zajedničkog korišćenja vozila i na čiju se je upotrebu moguće pretplatiti. Prilagođena za usluge deljenja i opremljena različitim drugim uslugama, ova vozila će olakšati mobilnost ljudi i robe u složenim gradskim okruženjima. Mobilize će takođe predstaviti i svoja energetska rešenja i vizije u području energije.


Ne propustite...


U okviru zajedničkog poduhvata HYVIA, posvećenog mobilnosti zasnovanoj na vodoniku, Renault Grupa i kompanija Plug će izložiti vozila sa pogonom na vodonik (furgon, minibus, šasija sa kabinom) i prikazati ilustracije svog jedinstvenog ekosistema H2 u dvorani 3.

 


Novo: Master Van H2-TECH do sada je izlagan kao prototip, a sada će prvi put biti predstavljen i u serijskom izdanju, potpuno spremnom za drumove!


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje