AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Škoda - Autočačak, 25 godina saradnje

Škoda - Autočačak, 25 godina saradnje

Kompanija AutoČačak slavi srebrnu svadbu! Kompanija Škoda Auto u junu 1996. godine potpisuje ugovor kojim AutoČačak postaje uvoznik brenda Škoda za tadašnju Jugoslaviju...

Škoda - Autočačak, 25 godina saradnje

Danas Škoda prodajnu mrežu čini 16 prodajnih salona i 25 servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore. AutoČačak ima puno razloga za slavlje i zato u junu svakom kupcu Škoda automobila poklanja mali znak pažnje.


Kompanija AutoČačak osnovana je 1991. godine, a ubrzo po osnivanju postaje prva privatna firma sa ugovorom o prodaji i servisiranju za brend Zastava. U narednim godinama su mnogi brendovi bili zainteresovani za poslovnu saradnju sa kompanijom AutoČačak. U toku dugogodišnje poslovne karijere, vlasnik kompanije Milenko Kostić, uspešno je realizovao sve svoje vizionarske ideje i razvio danas poznat poslovni sistem. Možda na prvi pogled to izgleda lako, ali uložen je ogroman napor kako bi se postigli rezultati. Jasno definisan plan poslovanja i istrajnost u njegovom sprovođenju je ključ uspeha

U proleće 1996. godine na Sajmu automobila u Beogradu, AutoČačak potpisuje probni ugovor koji je podrazumevao obaveznu prodaju od 500 automobila za 6 meseci. Očekivanja češkog proizvođača su premašena, a čak 1000 automobila je dobilo svoje vlasnike u tadašnjoj Jugoslaviji. Trend rasta se iz godine u godinu nastavljao, a Škoda je jedan od najprodavanijih brendova u Srbiji.

Škoda - Autočačak, 25 godina saradnje

Danas Škoda mrežu na teritoriji Srbije i Crne Gore čini 16 prodajnih salona i 25 servisa. Svi Škoda objekti su uređeni po poslednjim smernicama proizvođača. Pored bogate i razuđene prodajno-servisne mreže, AutoČačak se trudi da osposobi sve zaposlene da mogu da odgovore na zahteve i očekivanja klijenata.


Nakon četvrtine veka uspešnog poslovanja, nastavljamo saradnju sa brendom koji je na našem tržištu odlično prihvaćen. Prepoznati su odličan kvalitet, dizajn, tehnološka rešenja, predanost i zalaganje zaposlenih. Zato smo za sve kupce Škoda automobila u junu obezbedili poklone.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje