AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

ABT predstavio modifikaciju za novi VW Golf GTI

ABT predstavio modifikaciju za novi VW Golf GTI

Volkswagen Golf GTI nove generacije svetslost reflektora je ugledao upravo na aktuelnom sajmu automobila u Ženevi. Iako je njegov izgled poznat od ranije, u vidu koncepta, nijedna tjunerska kompanija nije predstavila modifikaciju. ABT nam prvi predstavlja kako će izgledati ABT Golf GTI...

Pogledajte vest Novi Volkswagen Golf GTI - Prve fotografije serijske verzije.

 

Prototip Volkswegen Golfa GTI sedme generacije, predstavljen je u septembru prošle godine, na međunarodnom sajmu automobila u Parizu. Čini se da su tjunerske kompanije čekale, da se pojavi serijska verzija, kako bi mogle da predstave izgled modifikovane verzije. Serijski Golf GTI debitovao je pre nekoliko dana u Ženevi, a ABT je predstavio kako će izgledati njegova modifikacija nemačkog hot-hatch modela.

Pogledajte vest Volkswagen Golf GTD: Prve fotografije i infromacije.

 

ABT se u poslednje vreme veoma često "igra" sa nalepnicama, odnosno atraktivnim folijama na svojim modeliam, a izuzetak nije ni Golf GTI. Izvorni motiv Volkswagena sa crvenom linijom u farovima i na maski hladnjaka, obogaćen je sa crvenim nalepnicama na pragovima i donjoj liniji prozora, kao i na splitteru prednjeg brnika. Crvena boja je zastupljena i ispod zadnjeg prozora, na spoljnim retrovizorima i oko difuzora za vazduh. Kao što smo i navikli, ABT je na novi Golf instalirao novu masku hladnjaka.

ABT predstavio modifikaciju za novi VW Golf GTI

Nemačka tjunerska kompanija se ne zadovoljava samo "kozmetičkim" promenama. Prema prvim testovima, snaga agregata 2.0 TFSI je povećana sa 220 na 270 KS, a ABT radi i na povećanju snage snažnije verzije GTI Performance Edition, koja u serijskom modelu razvija maksimalnu snagu od 230 KS. Naravno, tu su i atraktivne felne i sportsko oslanjanje. Kompletna modifikacija za novi Golf GTI, biće predstavljena na ovogodišnjoj izložbi u Essenu.

Automagazin.rs

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da svi postojeći korisnici srpskih tagova kao i oni koji kupe nov srpski tag, od sutra 05.06.2024. godine, mogu da nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformu, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica –Kolašin i tunel Sozina)...

123456. . .1599
Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje