AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Ako bi dugoočekivanu Hondu NT 1100 trebalo opisati u tri reči onda bi u najužem izboru bili epiteti - svestrana, elegantna i aerodinamična...

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Ovaj kompaktni Hondin motocikl prigodan je za sve prilike, bilo da planirate duži put izvan grada ili laganu gradsku vožnju, čime je lako osvojio i one najzahtevnije.


Atraktivni tourer sa dvocilindričnim motorom, šestostepenim menjačem sa dvostukim kvačilom i udobnim GT dizjanom za dvoje otvara niz mogućnosti, dok vozaču ostaje da reši samo jednu dilemu – gde želi da ide.


Reč je motociklu za koji je karakteristično lagano i precizno upravljanje. Čvrsti čelični ram pruža osećaj stabilnosti, dok Showa USD viljuške od 43mm i zadnji amortizer rade sa aluminijumskim nosačem točka preko Pro-Link veze i donose impresivan odziv sistema oslanjanja i sigurnu vožnju u krivinama.

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Napredna Honda NT 1100 nudi pet režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora, kao i signal za prinudno zaustavljanje.


Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran od 6,5 inča nudi tri režima prikaza informacija, a sistemi za povezivanje Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® omogućuju jednostavno korišćenje aplikacija za navigaciju, slušanje muzike, pozive preko ekrana i slušalica za kacigu.

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Dvocilindrični motor odlikuju snažne performanse pri niskom broju obrtaja, sa maksimalnim obrtnim momentom od 104 Nm i to je baš ono što vam je potrebno za preticanje bez napora.


Očekivano, uz ovaj model dolaze i moćni paketi opreme. Pored torbi i kofera, NT 1100 stiže sa rezervoarom od 20 litara (što mu omogućava domet od 400 km - WMTC režim), grejačima ručica, tempomatom, USB/ACC utičnicama i zadnjim nosačem.


Honda NT 1100 od sada je dostupna i za kupce u Srbiji po početnoj ceni od 14.490€. Dodatne infomacije moguće je dobiti pozivom na broj 011 / 20 10 967, ili posetom Delta Automoto prodajnog salona koji se nalazi u Ulici Omladinskih brigada 33a.


PR

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio, postprodajna marka koju je Renault Grupa osnovala 1998., nudi sveobuhvatnu ponudu rezervnih delova koji su u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti identični originalnim delovima. Marka je ovog meseca predstavila i novu generaciju guma koje stvaraju dodatnu vrednost za najširi krug kupaca...

Najviša ocena za bezbednost novog Lexusa NX

Najviša ocena za bezbednost novog Lexusa NX

Značajan paket naprednih sistema za bezbednost i pomoć vozaču, koji je primenjen na potpuno novom modelu Lexus NX, omogućio je ovom luksuznom SUV modelu srednje veličine da dobije maksimalnih pet zvezdica koje dodeljuje Euro NCAP, nezavisna evropska grupa za testiranje bezbednosti vozila...

Dacis u saradnji sa UTMB World Series

Dacis u saradnji sa UTMB World Series

U automobiliskom svetu je Dacia na glasu kao marka koja utire nove puteve: bukvalno i u prenesenom smislu. Pragmatičan pristup kao i moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se fokusira na ono što je kupcima zaista bitno: pristupačne cene i uživanje u životu...

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Jedan od retkih automobila na domaćem tržištu koji se može preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti. Informacija koja se, poslednjih meseci, zaista retko čuje na ovim prostorima - „plati i vozi automobil“, stiže iz Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala...

Hyundai Ioniq 6 (2023)
Slika nedelje