AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Ako bi dugoočekivanu Hondu NT 1100 trebalo opisati u tri reči onda bi u najužem izboru bili epiteti - svestrana, elegantna i aerodinamična...

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Ovaj kompaktni Hondin motocikl prigodan je za sve prilike, bilo da planirate duži put izvan grada ili laganu gradsku vožnju, čime je lako osvojio i one najzahtevnije.


Atraktivni tourer sa dvocilindričnim motorom, šestostepenim menjačem sa dvostukim kvačilom i udobnim GT dizjanom za dvoje otvara niz mogućnosti, dok vozaču ostaje da reši samo jednu dilemu – gde želi da ide.


Reč je motociklu za koji je karakteristično lagano i precizno upravljanje. Čvrsti čelični ram pruža osećaj stabilnosti, dok Showa USD viljuške od 43mm i zadnji amortizer rade sa aluminijumskim nosačem točka preko Pro-Link veze i donose impresivan odziv sistema oslanjanja i sigurnu vožnju u krivinama.

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Napredna Honda NT 1100 nudi pet režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora, kao i signal za prinudno zaustavljanje.


Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran od 6,5 inča nudi tri režima prikaza informacija, a sistemi za povezivanje Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® omogućuju jednostavno korišćenje aplikacija za navigaciju, slušanje muzike, pozive preko ekrana i slušalica za kacigu.

Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Dvocilindrični motor odlikuju snažne performanse pri niskom broju obrtaja, sa maksimalnim obrtnim momentom od 104 Nm i to je baš ono što vam je potrebno za preticanje bez napora.


Očekivano, uz ovaj model dolaze i moćni paketi opreme. Pored torbi i kofera, NT 1100 stiže sa rezervoarom od 20 litara (što mu omogućava domet od 400 km - WMTC režim), grejačima ručica, tempomatom, USB/ACC utičnicama i zadnjim nosačem.


Honda NT 1100 od sada je dostupna i za kupce u Srbiji po početnoj ceni od 14.490€. Dodatne infomacije moguće je dobiti pozivom na broj 011 / 20 10 967, ili posetom Delta Automoto prodajnog salona koji se nalazi u Ulici Omladinskih brigada 33a.


PR

 Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Škoda Superb temelji se na prednostima svog prethodnika, nudeći još sofisticiraniji dizajn, više prostora i udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. S novom Škoda Superb kupci će ponovo moći da biraju između combi i hatchback verzije...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje