AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura moguće je stvaranje poledice, naručito na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.


Savetuje se vozačima da, ukoliko kreću na put, obavezno koriste zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim predelima.

 

JP „Putevi Srbije” napominje da Štab zimske službe i ekipe putara dežuraju 24 časa, kako bi svi državni putevi u zemlji, shodno prioritetima održavanja, bili prohodni i bezbedni za saobraćaj, prilagođavajući stepen pripravnosti vremenskim prilikama.


Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" klikom na LINK.


PR

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje