AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Mokka, bez kompromisa! Od 20.990 evra

Opel Mokka, bez kompromisa! Od 20.990 evra

Opel Mokka impresionira savršenim proporcijama i preciznošću do najsitnijih detalja.  Najupečatljivija karakteristika prednje strane je nepogrešivi Opel Vizor...

Kao i kod kacige za celo lice, zaštitni vizir pokriva novo Opelovo lice, neprimetno integrišući masku vozila, LED farove i novodizajniran amblem munje Opel Blitz u jedan element.


Unutrašnjost takođe odražava detoks filozofiju. Za razliku od kokpita preopterećenih informacijama i kontrolama, Opelov Pure Panel je posebno osmišljen - jasno i jednostavno je strukturiran i razumljiv na prvi pogled. Opelovi dizajneri su pridavali veliki značaj digitalnoj detoksikaciji. Da bi izbegli ometanje vozača, obezbedili su intuitivan rad sistema. Dugmad i dalje postoje da kontrolišu najvažnije funkcije, bez potrebe za navigacijom kroz podmenije.


Ovaj model sada je dostupan na lagerima svih ovlašćenih partnera širom Srbije, po početnoj ceni od 20.990e.


Takođe, Opel je pripremio posebnu akciju do kraja godine za svoja LCV vozila. Opel Combo, Vivaro i Movano dostupni su za isporuku odmah, a vaši najbliži Opel prodavci mogu Vam dati sve detalje ove ponude.


Posetite neki od naših salona, zakažite test vožnju i postanite vlasnik nekog od dostupnih modela. Bilo da Vam treba moderan, gradski, drugačiji mali SUV ili savršen partner i podrška za Vaš biznis, Opelova vozila sa lagera odgovaraju svim Vašim potrebama.


PR

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

Renault Symbioz
Slika nedelje