AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

CUPRA je proslavila četvrtu godišnjicu, predstavila dva nova modela i Metahype platformu

CUPRA je proslavila četvrtu godišnjicu, predstavila dva nova modela i Metahype  platformu

Martorell, 22.02.2022. – CUPRA nikada ne prestaje da podiže svoja emocionalna iskustva na viši  nivo, a na svoju četvrtu godišnjicu, ovaj brend je predstavio svoju ambicioznu viziju za sledeću godinu: CUPRA X 2...

Na posebnom onlajn događaju čelnici CUPRA-e su najavili dva nova modela i predstavili potpuno novi prostor za emocionalna iskustva lansiranjem Metahype-a, nove platforme u metaverzumu.


CUPRA X 2: Ambiciozna vizija za 2022. godinu


„Naša četvrta godišnjica ima poseban značaj. Planovi koje imamo za 2022. godinu uključuju nameru da se udvostruči prodaja, promet i naša prodajna mreža. Zbog toga našu ambiciju nazivamo CUPRA X 2“, rekao je Wayne Griffiths, direktor CUPRA-e. „Pre četiri godine mnogi su sumnjali u nas, ali mi nikada nismo sumnjali u sebe. Ove godine ćemo još jednom dokazati da ništa ne može zaustaviti naš nezaustavljivi razvoj.”

CUPRA je proslavila četvrtu godišnjicu, predstavila dva nova modela i Metahype  platformu

Griffiths je takođe otkrio da će CUPRA lansirati dva nova modela, udvostručavajući svoj postojeći portfolio. Prošle godine je najavljeno da će CUPRA Tavascan, drugo 100% električno vozilo, nakon modela CUPRA Born, doći na tržište 2024. godine, a potom, 2025. Godine, i električno vozilo inspirisano UrbanRebel-om.

CUPRA je proslavila četvrtu godišnjicu, predstavila dva nova modela i Metahype  platformu

Metahype platforma: Podizanje CUPRA emocionalnih iskustava na viši nivo


Ova platforma je razvijena u saradnji sa VISYON-om i delom Mediapro grupe. Počevši od brendova iz sveta muzike i zabave, kao što su Primavera Sound i UBEAT, CUPRA će se udružiti sa partnerima iz više oblasti kako bi inspirisala novu generaciju. U razgovoru sa poznatom predstavnicom Metaverse-a Cathy Hackl, Grifits je otkrio da će pojedini brendovi i umetnici moći da prikažu svoje umetničke materijale i proizvode unutar Metahype-a.


Online prezentaciju možete pogledati na linku Youtube a više informacija i slika na media sajt.


PR

Upoznajte Hondu CIvic najnovije generacije

Upoznajte Hondu CIvic najnovije generacije

Potpuno novi model Honda CIVIC e:HEV ugledao je svetlost dana! Predstavnik 11. generacije ovog legendarnog kompaktnog automobila, sa 50 godina nasleđa iza sebe, kombinuje snažne performanse i efikasnost sa visokom udobnošću i vizuelnom atraktivnošću...

Hyundai Ioniq 6 (2023)
Slika nedelje