AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Škoda Slavia: Livestream svetske premijere

Škoda Slavia: Livestream svetske premijere

ripremite se za susret sa novim modelom Slavia: 18. novembra Škoda Auto otkriva svoju novu limuzinu za indijsko tržište...

Predstavnici medija i Škoda fanovi moći će da prate svetsku premijeru putem livestreama na Škoda Storyboard. Limuzina iz A0 segmenta, vrlo popularne kategorije u Indiji, drugi je serijski model brenda Škoda iz projekta India 2.0.


Naziv kompaktne limuzine seže u rane dane kompanije kada su se proizvodili bicikli koje su osnivači Václav Laurin i Václav Klement prodavali u Mlada Boleslav još 1896. godine. Eksterijer nove SLAVIA-e obeležen je emotivnim dizajnerskim jezikom, s uravnoteženim proporcijama i siluetom u coupé stilu. Njegovu prepoznatljivu prostranu unutrašnjost karakteriše samostojeći infotainment ekran, upečatljivi okrugli otvori za vazduh i ŠKODA natpisi utisnuti na bočnim stranama Cockpita.


Poput SUV modela KUSHAQ, ŠKODA SLAVIA se bazira na MQB-A0-IN modularnoj poprečnoj platformi Volkswagen Grupe, koju je ŠKODA AUTO posebno prilagodila kako bi zadovoljila zahteve indijskog tržišta. Veći deo tehničkog razvoja vodio je Tehnološki centar ŠKODA AUTO u Indiji.


Svetska premijera počinje 18. novembra u 14:00 po lokalnom vremenu (IST) / 9:30 CET i uživo će se prenositi širom sveta na ŠKODA Storyboard.


PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje