AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Igrači FK Barselona voze modele CUPRA

Igrači FK Barselona voze modele CUPRA

Nakon što su konfigurisali sopstvene verzije omiljenih automobila, igrači FK Barselona, dobili su svoja personalizovana CUPRA vozila...

Igrači FK Barselona voze modele CUPRA

Zvanični automobilski partner i klub za mobilnost dostavio je igračima Barse nove automobile na događaju kojem je prisustvovalo 16 fudbalera kluba i direktor strategije, poslovnog razvoja i poslovanja CUPRA-e Antonino Labate.


Na događaju, nedavno organizovanom od strane CUPRE, igrači su imali priliku da digitalno izaberu svoj savršeni automobil. Na raspolaganju im je bio čitav niz vozila, uključujući CUPRA Formentor, prvi model specijalno dizajniran i razvijen za brend, dve nove verzije CUPRA Leon kao i CUPRA Ateca.

„CUPRA i FK Barselona imaju cilj, da nadahnu novu generaciju mladih ljudi iz Barselone. Zajedno krećemo u novu eru puni optimizma i ambicija, uz očuvanje svog prepoznatljivog stila i sportskih performansi. Želimo da ova saradnja postane impuls za promenu, zato smo ponosni što vidimo igrače koji su toliko uključeni i uživaju u CUPRA iskustvu. Sada će moći da voze, žive i osećaju na drugi način sa svojim novim modelima CUPRA “, objasnio je Labate i predao ključeve vozila igračima Barse.


Većina fudbalera odabrala je model CUPRA FORMENTOR, zvanični službeni automobil FK Barselona.


Ovaj model je dostupan sa širokim spektrom motora, uključujući dve hibridne verzije i posebno izdanje sa petocilindričnim motorom od 390 KS. Ovaj crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka i kombinuje savremeni dizajn eksterijera, sofisticirani enterijer sa visokokvalitetnim materijalima, kao i visok nivo povezanosti zahvaljujući CUPRA Connect sistemu koji omogućava daljinsko upravljanje određenim funkcijama putem pametnog telefona.

Igrači FK Barselona voze modele CUPRA

CUPRA i FK Barselona su 2019. godine udružili snage petogodišnjim ugovorom. Zahvaljujući ovom sporazumu, CUPRA je postala ekskluzivni automobilski partner i jedan od globalnih zvaničnih partnera fudbalskog kluba. Ove dve organizacije sarađivaće sa ciljevima jačanja imidža grada Barselone širom sveta, promovisanja talenata i inovacija i stvaranja jedinstvenih iskustava za njihovu globalnu zajednicu navijača.


PR

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Škoda Auto otkriva četvrtu generaciju modela Superb, s kratkim klipom koji nudi uvid u istaknute detalje spoljašnjosti i unutrašnjosti. Svetska premijera zakazana je za 2. novembar u 19 časova i biće emitovana uživo na Škoda Storyboard-u i Škoda YouTube, X i LinkedIn kanalima...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje