AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren Galerija Car Show 2022 - fotografije

Otvoren Galerija Car Show 2022 - fotografije

Galerija Car Show 2022, izložba najluksuznijih automobila na tržištu, na kojoj će biti predstavljeno čak 55 prvoklasnih modela poslednje generacije, biće održana od 13. do 23. oktobra u Galeriji...

Pogledajte fotografije: Galerija Car Show 2022.

 

Ljubitelji klasičnih benzinaca ili dizelaša, poštovaoci hibrida ili najsavremenijih električnih modela, uživaće u najnovijim, najbržim, najglamuroznijim četvorotočkašima koji će ih potpuno osvojiti elegancijom, lepotom, udobnošću kao i moćnim performansama.


Brendovi koji će predstaviti svoje novitete su: Mercedes, Toyota, VW, Audi, Kia, Volvo, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Honda, Mini, Jaguar, Land Rover, Ranger Rover, Hyundai, Ford, MG, Nissan, Peugeot, Opel ili Motogrini.


Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a posetioce manifestacije očekuju velika iznenađenja i specijalne ponude.


Galerija Car Show 2022 trajaće do 23. septembra, a radno vreme Galerije je od 10 do 22 sata. Ulaz je slobodan.


Foto: Milomir Bošković
Automagazin.rs

Novi član Dacia Dakar tima

Novi član Dacia Dakar tima

Dacia je i zvanično objavila da se Nasser Al-Attiyah pridružio njenom reli timu izdržljivosti. Pedesetdvogodišnji Al-Attiyah je dvostruki šampion FIA svetskog reli šampionata (WRC-2) i 19-struki pobednik FIA prvenstva u reliju Bliskog istoka (između 2003. i 2015.)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje