AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Nissan se udružio sa studijem Warner Bros. Pictures kako bi promovisao posebne performanse Juke-a. Za tu priliku je pripremljena i posebna lokalna verzija sa paketom spoljašnje  personalizacije Hiiro kao i posebna Juke kampanja koja najavljuje bioskopsku premijeru novog Betmena, najiščekivanijeg filma ove godine...

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Novo izdanje Jukea temelji se na paketu opreme N-Connecta ili Tekna a ističe se, u zavisnosti od boje karoserije, kontrastnim crvenim ili srebrnim umetcima na donjem delu prednjeg i zadnjeg branika. Ovi kontrastni ukrasni elementi doprinose dinamičnosti i izazovnosti posebnog izdanja, a ime paketa spoljašnje personalizacije Hiiro inspirisana je japanskom rečju za heroja.

 


„Predstavljanje privlačnih opcija za personalizaciju originalnog Jukea pomoglo nam je da shvatimo koliko kupci cene njegov izgled i slobodu da ga prilagode svom ukusu. Želeli smo da napravimo posebnu verziju koja izgleda karakterno i smelo, što priliči heroju gradskih ulica. Siguran sam da će se srpskoj publici dopasti JUKE sa specijalnim paketom „Hiiro“, dodao je David Kušanić, direktor prodaje i marketinga Nissan Adriatic regije.

 


JUKE sa paketom spoljašnje personalizacije Hiiro nije samo lepotan. Kao i ostatak ponude, pokreće ga snažan, efikasan i odzivan 3-cilindarski benzinski motor. 1,0-litreni motor opremljen je turbopunjačem i razvija 114 KS i 200 Nm obrtnog momenta.

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Šesterostepeni ručni menjač je deo serijske opreme, a posebno izdanje dostupno je i sa automatskim menjačem sa  dvostrukim kvačilom i polugicama za promenu brzina. Intuitivna i praktična tehnologija obilno je zastupljena u Juke-u! Bezbednosne karakteristike uključuju Inteligentni sistem kočenja u nuždi sa prepoznavanjem pešaka i biciklista, Inteligentni tempomat, Prepoznavanje saobraćajnih znakova, Inteligentni sistem upozorenja i korekcije izlaska iz voznog traka, Upozorenje na nadolazeći saobraćaj pozadi te Nadzor mrtvog ugla koji upozorava vozače na vozilo koje se kreće uz njih, ali koje ne mogu videti te vraća JUKE nazad u voznu traku kako bi sprečio sudar. Multimedija sistem NissanConnect omogućuje kupcima da se služe uslugama Apple CarPlay® ili Android Auto za prikazivanje omiljenih aplikacija sa pametnog telefona na integriranom 8-inčnom dodirnom ekranu u vozilu. Za više informacija o Nissanu JUKE i Nissanovim proizvodima posetite stranicu www.nissan.rs.

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Saradnja Nissana i studija Warner Bros. Pictures promovisaće se u kampanji u kojoj će fotografije Juke-a biti upotpunjene motivima iz kultnog filma The Batman. Premijera filma u Beogradu održala se 2. marta kada je i osvanuo Bat-sign, svetlosni znak koji u filmu služi kao sredstvo za hitno prizivanje superheroja Betmena, a upalio ga je niko drugi nego sam Nissan Juke.


Za kampanju je kreirana i posebna stranica sa zagonetkama https://riddler.nissan.rs/ gde posetioci kroz igru mogu osvojiti ulaznice za film sve do 21. marta. Film The Batman, u distribuciji Blitz filma, možete pogledati u svim bioskopima od 3. marta.


PR

 Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Škoda Superb temelji se na prednostima svog prethodnika, nudeći još sofisticiraniji dizajn, više prostora i udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. S novom Škoda Superb kupci će ponovo moći da biraju između combi i hatchback verzije...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje