AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Honda CR-V spremna za isporuku odmah

Honda CR-V spremna za isporuku odmah

Honda CR-V sa benzinskim agregatom dostupna je za isporuku odmah u tri paketa opreme: Elegance, Lifestyle i Executive...

Kompanija Delta Automoto, kao generalni uvoznik i distributer Honde za područje Srbije, uz ponudu vozila pripemila je i posebne pogodnosti za finansiranje kao i kasko osiguranje vozila.


Honda CR-V sa Elegance paketom dostupan je po ceni od 35.590€ (mesečna rata od 449€); u Lifestyle paketu iznosi 38.590€ (mesečna rata od 499€), dok je u Executive paketu 42.090€ (mesečna rata 599€). Kamatna stopa u sva tri slučaja iznosi 2,99%.


Svaki od ovih paketa obuhvata inteligentni Hondin Sensing sistem bezbednosti, adaptivni tempomat, LED tehnologiju farova, parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad, grejače prednjih sedišta, multimediju sa navigacijom i niz drugih naprednih karakteristika.

Honda CR-V spremna za isporuku odmah

Pored bogate opreme vozila, CR-V poseduju pogon na svim točkovima (4x4) kao i automatski CVT menjač.


Hondin CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je Honda ikada napravila, a u svojoj petoj, aktuelnoj, generaciji postiže posebnu sofisticiranost. Jasne linije u kombinaciji sa širim branicima daju ovom SUV modelu savršeno izbalansiran izgled koji je oličenje elegancije i atletske gracioznosti.


Impresivan i prostran enterijer dizajniran je tako da pruži udbnost i zadovoljstvo prilikom svakog putovanja, dok nove tehnologije omogućavaju vozačima potpunu povezanost i kontrole na dohvat ruke.

Honda CR-V spremna za isporuku odmah

Posetite nas u prodajnim salonima u Beogradu (Omladinskih brigada 33a / tel: 011 2010 903), Novom Sadu (Zrenjaninski put 14 / tel: 021 210 215) i Nišu (Bulevar Cara Konstantina 80-82 / tel: 018 550 008).


Količina vozila za isporuku odmah je ograničena.


PR

 Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Škoda Superb temelji se na prednostima svog prethodnika, nudeći još sofisticiraniji dizajn, više prostora i udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. S novom Škoda Superb kupci će ponovo moći da biraju između combi i hatchback verzije...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje