AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

U situaciji kada se na neke modele poznatih marki, zbog problema u proizvodnji izazvanih pandemijom Covid-19, čeka i po nekoliko meseci, dobra vest stiže iz Euro Sumara...

Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

Uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju obezbedio je dovoljne količine modela Swift i Ignis, koji se isporučuju odmah po uplati ili, sa specifičnim zahtevima, uz maksimalno čekanje na isporuku sa fabričkog lagera u trajanju od 30 dana.


Za većinu ostalih modela iz ponude, potrebno je malo strpljenja, ali ima i izuzetaka za one koji su baš brzi. Naime, na raspolaganju je veoma ograničena količina modela S-Cross koji se isporučuju promptno. I ne samo da je isporuka brza, već je za ovaj automobil odobren i popust od čak 1.100 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Tako trenutno najjeftiniji S-Cross u verziji s pogonom na prednje točkove i Comfort paketom opreme „startuje“ sa 17.400 evra, dok je za najskuplju varijantu - s pogonom 4WD, automatskim menjačem i Elegance paketom opreme potrebno 23.650 evra sa PDV-om. Moguća je kupovina i na kredit pa, primera radi, učešće za verziju sa premium paketom opreme iznosi 5.520, a mesečna rata 178 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

Najpovoljnija Vitara 1.4 Comfort, s pogonom na prednje točkove, ručnim šestostepenim menjačem i nemetalik bojom može se nabaviti za 18.350 evra (s PDV-om), dok je za najskuplju verziju 1.4 Exclusive 4WD, s automatskim menjačem, potrebno 25.900 evra. Podsećamo, ta verzija, kao i model S-Cross, oprema se „blagim“ hibridnim pogonom – benzinskim motorom od 127 KS + elektromotorom od 13 KS. Važno je istaći da se opremom koju poseduje ovaj automobil u najjeftinijoj verziji ne mogu “pohvaliti” ni vodeći i znatno skuplji modeli poznatih svetskih proizvođača.


U Euro Sumaru, osim brze isporuke, skreću pažnju na modele Swift i Ignis i zbog odličnog odnosa cene i opremljenosti: primera radi, Swift 1.2 Elegance Hybrid, dakle sa punim paketom opreme, ima cenu koja odgovara neuporedivo siromašnije opremljenim “ulaznim” cenama konkurenata u njegovom segmentu. Najjeftinija verzija Swifta - 1.2 Dualjet + Hybrid sa 84 KS, pogonom napred i paketom opreme Comfort košta 12.400, dok je najviše novca potrebno za verziju 2WD Elegance + Hybrid – 15.500 evra. Pri kupovini na kredit za ovaj automobil s premium paketom opreme, potrebno je 4.110 evra za učešće, dok je mesečna rata 133 evra. Istim motorom je opremljen i model Ignis, a nudi se, zavisno od pogona i nivoa opreme, od 11.700 do 14.300 evra.


PR

 Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Škoda Superb temelji se na prednostima svog prethodnika, nudeći još sofisticiraniji dizajn, više prostora i udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. S novom Škoda Superb kupci će ponovo moći da biraju između combi i hatchback verzije...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje