AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Boba Mićalović i Vojin Ćetković voze Mazdu CX-60

Boba Mićalović i Vojin Ćetković voze Mazdu CX-60

Mazda Srbija je ovih dana ušla u saradnju sa cenjenim i uspešnim glumačkim parom Bobom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem. Boba i Vojin su još od ranije ljubitelji Mazde pa je tako Boba vozila Mazdu CX-30, a Vojin Mazdu CX-5...

Ali, kako je Mazda ove godine predstavila svoj najveći, najsnažniji i najluksuzniji SUV Mazdu CX-60, pala je odluka da Mazda CX-60 postane novi član njihove porodice.


'Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona prvi izbor već godinama. Kada smo videli da stiže Mazda CX-60, jako nam se svideo dizajn automobila i jedva smo čekali da ga vidimo uživo. Otpočetka smo ciljali na snažniji motor jer uživamo u automobilima koji pružaju takve performanse. Kada se vozimo, osećamo se moćno i sigurno, a auto nam i veličinom savršeno odgovara jer imamo mesta za celu porodicu, čak i na dužim putovanjima.', rekli su Boba i Vojin prilikom preuzimanja automobila.

Boba Mićalović i Vojin Ćetković voze Mazdu CX-60

Mazdin novi model, Mazda CX-60, predstavlja sve što je Mazda ugradila u svoj DNK u poslednjih 100 godina, od izvanrednog dizajna spoljnog i unutrašnjeg prostora do najprefinjenijeg japanskog majstorstva izrade, najnovijih inovacija tehnologija usredsređenih na čoveka i vodećih svetskih pogonskih sklopova.


Glumački par je 'merkao' Mazdu CX-60 otkada su je Japanci prvi put najavili i znali su da bi to mogao da bude njihov konačan izbor jer se taj model sa svime što nudi savršeno uklapa u njihov životni stil i zadovoljava sve njihove potrebe. Boba i Vojin su se odlučili za auto pogonjen Mazdinim najsnažnijim dizel motorom sa 254 KS, pogonom na sve točkove i 8-stepenim automatskim menjačem, kao i za najopremljeniju verziju Takumi sa svim opcionim paketima. Auto je opremljen svim mogućim bezbednosnim sistemima pa glumački par može da bude siguran da će im vožnja biti sigurna i udobna dok istovremeno mogu da uživaju u Bose sound sistemu, navigaciji, projekcionom head-up displeju, adaptivnom tempomatu, pametnom ključu, sistemu personalizacije vozača koji vas prepoznaje i automatski podešava upravljač, retrovizore i klimu prema vašim preferencijama, električnom otvaranju prtljažnika i još mnogo toga. Uz Mazdine opcione pakete opreme ni jedna želja ne ostaje neispunjena.


PR

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima. Kompaktni SUV sa Blitz amblemom postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica...

123456. . .1581
Lamborghini Lanzador concept
Slika nedelje