AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault je otkrio novi Espace

Renault je otkrio novi Espace

Renault je 1983. godine predstavio Espace, svoj prvi automobil za luksuzan život i uživanje. Iako su brojni proizvođači pokušali da ga iskopiraju, nijedan od njih nije uspeo da nadmaši ovaj revolucionarni model koji je kroz pet generacija stekao status istinske legende...

Renault je otkrio novi Espace

Renault sada predstavlja šestu generaciju Espace-a, novog SUV-a sa 5 ili 7 sedišta koji će osnažiti ofanzivu brenda u C i D segmentima.


Espace je započeo revoluciju, predstavio viziju budućnosti i neprestano se menjao u skladu sa vremenom. Da je to zaista tako, svedoči atletski i elegantan izgled nove generacije po uzoru na SUV-ove, dok verzija Esprit Alpine unosi dašak neprevazidjenog sportskog duha. Veran genima svojih prethodnika, Espace je i dalje dugačak automobil sa 5 ili 7 sedišta kao i najprostraniji model u ponudi Renault brenda. I u tom pogledu je izuzetan! Izbor prefinjenih materijala i vrhunska završna obrada ga čine vrlo otmenim, a tu su i druge vrhunske karakteristike kao što su najveći panoramski krov na tržištu (površine 1 m2).

Renault je otkrio novi Espace

Pored toga, putnički prostor i motor novog Espace-a mogu se pohvaliti najnovijim naprednim tehnologijama koje osiguravaju maksimalnu povezanost u vozilu i pomažu da se samnji uticaj na okolinu. U poredjenju sa prethodnom generacijom, novi Espace ima manje spoljašnje dimenzije, lakši je 215 kg i opremljen je sa izuzetno efikasnim potpuno hibridnim motorom E-Tech snage 200 KS. Njegova nenadmašno niska potrošnja goriva (4,6 l / 100 km) zaslužna je za domet do 1100 km, pri čemu nije potrebno puniti bateriju. Najefikasniji Espace do sada ispušta samo 104 g CO2 / km.


U skladu sa Renaultovom ponudom automobila za život i uživanje, novi Espace uključuje najbolje sisteme za pomoć u vožnji i funkcije sigurnosti. Novi model se zasniva na Alijansinoj platformi CMF-CD i opremljen je sa 27 sistema za pomoć u vožnji. MULTI-SENSE i 4CONTROL Advanced, Renaultov sistem upravljanja na svim točkovima, podižu užitak u vožnji na novi nivo.

Renault je otkrio novi Espace

Novi Espace se na domaćem tržištu očekuje naredne godine.


“Novi Espace je ključni model: on je garancija i potvrda budućeg tržišnog uspona brenda. U njemu se prepoznaje duh prethodnih pet generacija kroz vrhunski dizajn, udobnost, prostranost i osvetljenost. Međutim, nova generacija je unapredjena kako bi ispunila zahteve novih kupaca, opremljena je izuzetnim hibridnim motorom i pruža jedinstveno multimedijalno iskustvo.” - Fabrice Cambolive, generalni direktor brenda Renault.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje