AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Sajamska Akcija: SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

Opel Sajamska Akcija: SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji obezbedio posebne akcijske cene za neke od svojih najpopularnijih modela...

Akcije važe za ograničenu količinu lagerskih vozila i takođe podrazumevaju garanciju od 4 godine (ili 100.000 pređenih kilometara) i Opel Assistance (Pomoć na putu 24/7). Inovativne nemačke tehnologije, odvažan i čist dizajnerski potpis, komfor i zabava u vožnji bez kompromisa – na Vama je samo da izaberete koji od atraktivnih modela najbolje odgovara Vašim potrebama. Opelovi modeli Crossland i Grandland dostupni su za isporuku odmah.


• Crossland: Odvažno sofisticiran, usredsređen na praktičnost – komforni SUV savršen za one koji žele da izgledaju dobro dok se voze. Za paket opreme EDITION, sa 1.2 benzinskim motorom od 83ks akcijska cena iznosiće 17.290 EUR.


Elegantan i udoban Opel Crossland. Stil koji je spreman na sve. Od prepoznatljivog Vizora do čistog praktičnog enterijera, Crossland je SUV sa svakodnevnom fleksibilnošću i lepim dizajnom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga što ćete dobro izgledati na putu dok se vozite, možete se isto tako dobro i osećati. Funkcionalnost enterijera poput kliznih zadnjih sedišta poboljšana je prilagodljivim sedištem koje je jednako udobno za kratka i duga putovanja.

Opel Sajamska Akcija: SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

• Grandland: Opelova smela i čista filozofija dizajna transformisala je novi Opel Grandland u SUV kao nijedan drugi. U paketu opreme EDITION BUSINESS, sa 1.2 benzinskim motorom od 130ks akcijska cena biće 27.990 EUR.


Niste tipični... Pa zašto bi onda bio automobil koji vozite? Kada kažemo da za novi Opel Grandland nema ništa tipično, mislimo to. Zahvaljujući autentičnom Vizoru, čistom novom dizajnerskom jeziku, novi Opel Grandland objedinjuje upečatljiv izgled, moćne, ali prefinjene performanse i inovativnu tehnologiju. Upoznajte SUV gde je svaka vožnja zaista izvanredna.

Požurite kod svog najbližeg Opel partnera ili nas posetite na Sajmu u Hali 1 i odaberite svoj novi auto – elegantan, atraktivan, gradski ili komforan, moćan i potpuno atipičan – za koji god se budete odlučili, nećete pogrešiti!


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje