AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je za posetioce ovogodišnje izložbe automobila, ECO BG Car Show, pripremila čak sedam potpuno električnih automobila Volkswagen grupacije, koja ima jasan put ka CO2 neutralnosti...

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Na 500 kvadratnih metara štanda na sajmu u Beogradu ljuditelji četvorotočkaša će od 12. do 15.maja imati priliku da upoznaju kompletnu ID porodicu vozila sa električnim pogonom od modela ID.3 kojim je počelo treće veliko poglavlje u istoriji Volkswagena, preko ID.4, prvog 100% električnog SUV modela, koji je za kratko vreme osvojio mnoga tržišta i poneo titulu ,,Svetski automobil godine 2021. godine’’.

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Ove godine je ID.4 osvojio i titulu ,,Najbolji električni automobil’’ u Srbiji za 2022.godinu po izboru Asocijacije automobilskih novinara.


Treći, najmlađi model ove porodice je ID.5 sa snažnim performansama i skladnom siluetom, predstavlja simbiozu SUV-a i kupea.


Audi modelom e-tron GT predstavlja elektrifikovano remek-delo. Ovaj Gran Turismo model sa četiri sedišta i dva prtljažnika ujedinjuje komfor i dinamiku vožnje. Njegov dizajn je veoma emotivan, njegova tehnologija je uzbudljiva. Dva moćna elektromotora pružaju dinamične performanse vožnje i siguran električni pogon na sva četiri točka.


Audi Q4 e-tron predstavlja prvi električni automobil u segmentu kompaktnih vozila. Ispod ekspresivno dizajnirane karoserije, ovaj SUV nudi visok nivo svakodnevne upotrebljivosti i snažne performanse.

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Na ovogodišnjem sajmu automobila domaćoj publici je predstavljen i novi brend CUPRA, modelom Formentor, prvim modelom koji je ovaj brend razvio od temelja. Krosover visokih performansi kombinuje specifičan DNK brenda koji je dizajniran za budućnost, nudeći model koji kombinuje sofisticiranost, inovaciju i intuitivno i dinamično iskustvo vožnje.

 

Izuzetan doživljaj ovog nekonvencionalnog brenda na sajmu u Beogradu upotpunjuje i prisustvo prvog potpuno električnog vozila ovog brenda, CUPRA Born. Sa 100% CUPRA DNK i emotivnim dizajnom, Born dokazuje da se performanse sportskih automobila i elektrifikacija savršeno uklapaju.

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Možemo slobodno da kažemo da je posebno mesto na štandu zauzeo Porsche Taycan GTS koji predstavlja čist izraz Porsche električnog sportskog automobila sa upečatljivim proporcijama, bezvremenskim i trenutno prepoznatljivim dizajnom.


Pozivamo sve ljubitelje automobila sa konvencionalnim ili električnim pogonom, da posete halu 1 Beogradskog sajma i upoznaju najnovija vozila Volkswagen grupe.


PR

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje