AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

JP Putevi Srbije najavljuju povećan intenzitet saobraćaja na autoputu Miloš Veliki

JP Putevi Srbije najavljuju povećan intenzitet saobraćaja na autoputu Miloš Veliki

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se na državnom putu I A reda broj 2, autoput Miloš Veliki, tokom  sutrašnjeg dana u popodnevnim i večernjim satima očekuje povećan intezitet saobraćaja...

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze.


Duž autoputa Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na linku: www.putevi-srbije.rs.


Pratite nas i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.


PR

Toyota Proace CITY Electic - praktičnost uz nultu emisiju

Toyota Proace CITY Electic - praktičnost uz nultu emisiju

Nova Toyota Proace CITY Electric označava značajno proširenje palete Toyota Professional elektrifikovanih lakih teretnih vozila i vozila za prevoz putnika, čineći tako Toyotu snažnim konkurentom u segmentu kompaktnih furgona koji je vrlo prodavan u Evropi...

123456. . .1500
Audi Q4 Sportback e-tron
Slika nedelje