AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Niže cene servisnih usluga za Suzuki automobile starije od četiri godine

Niže cene servisnih usluga za Suzuki automobile starije od četiri godine

Za rad majstora popusti od 30 odsto, a za vozila starija od pet godina jeftiniji i delovi i motorno ulje...

S namerom da nagradi vernost vlasnika Suzuki automobila, koji svoje vozilo redovno održavaju ili popravljaju u njegovom servisu, ovlašćeni uvoznik, beogradski Euro Sumar, kroz poseban program lojalnosti „4+“ i „5+“ odobrava značajne popuste na usluge, a u nekim slučajevima i na delove i originalna motorna ulja.


Vlasnicima vozila starijih od četiri godine odobrava se popust na servisne usluge u iznosu od 30 odsto dok se onima čije je vozilo starije od pet godina, osim 30 odsto nižih cena na rad servisnih stručnjaka, omogućava i 20 odsto popusta na originalne rezervne delove. Istovremeno, za njih je i motorno ulje jeftinije za 10 odsto.


U Euro Sumaru preporučuju da se poseta servisu najavi, što je i u redovnim okolnostima uobičajena praksa, a još značajnije u vreme pandemije Covida-19.

 

PR

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1594
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje