AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Hyundai ix35 donosi sa sobom niz tehnoloških poboljšanja

Novi Hyundai ix35 donosi sa sobom niz tehnoloških poboljšanja

Novi IX 35, unapređena verzija drugog najprodavanijeg Hyundai automobila u Evropi, koji je svoj debi imao na sajmu automobila u Ženevi 2013. godine, od oktobra je dostupan i kupcima iz Srbije. Novi model ima mnoštvo tehnoloških poboljšanja, koja ga čine još privlačnijim...

Novi Hyundai ix35 donosi sa sobom niz tehnoloških poboljšanja

Cena je ostala pristupačna, pa se osnovni model sa benzinskim motorom može kupiti već od 16.690 €.

 

Kupci novog modela IX35 moći će da uživaju u prednostima FLEX STEER-a, podesivog sistema servo upravljača, koji je po prvi put dostupan u C-SUV modelima. Sistem pruža mogućnost odabira tri režima vožnje - normal, comfort i sport, omogućujući vozaču da menja nivo otpora upravljača tako da najbolje odgovara uslovima vožnje i putu na kome se nalazi.

Dodatna poboljšanja, kao što su grejači upravljača, prednji parking senzori i bezbednosni sistem za vuču prikolice unutar funkcije ESC sistema (elektronska kontrola stabilnosti vozila) pruža vozačima još jedan vid prefinjenog iskustva u vožnji. Takođe, još jedna od novina je mogućnost odabira 4,2–inčnog TFT ekrana instrument table za jasan prikaz širokog spektra informacija vozaču u visokoj rezoluciji. Pružena je i mogućnost odabira nadograđenog audio i navigacionog sistema, uparenog sa još većim 7-inčnim LCD ekranom.
Zbog boljeg kvaliteta osvetljenja za vožnju po mraku, Hyundai je ponudio i opcione Bi-Xenon farove, takođe po prvi put na ovom modelu, kao i LED dnevna i poziciona svetla, u standardom paketu opreme.

Novi Hyundai ix35 donosi sa sobom niz tehnoloških poboljšanja

Prefinjeni IX35 će biti opremljen sa novim alu točkovima 17” i 18” u boji aluminijumske konstrukcije točka kao i u metalik sivoj boji.

Poboljšanja na novom IX35 modelu će pružiti sveobuhvatnu korist u realnom svetu i poboljšati iskustva vlasnika automobila. Hyundai je zaista naporno radio na tome da privuče nove kupce brendu. Isporukom proizvoda koji prevazilaze njihova očekivanja, kroz poboljšanu efikasnost, dinamičnu vožnju i prefinjenost, Hyundai će nastaviti sa svojom tradicijom da zadržava svoje kupce i da pridobija nove.

 

Sva unapređenja i poboljšanja na novom modelu IX35 su dizajnirana i razvijena u Hyundai Motor Europe tehničkom centru ( NMB TC ) u Russelsheimu, u Nemačkoj.

Hyundai Auto Beograd

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje